yerını bulamadıgımdan konuyu buraya acıyorum kusura bakmayın
LUTFEN YARDIM COK ZOR DURUMDAYIM S SORUNU NASIL COZECEGIMI BIRI ANLATSIN DEFALARCA FORMAT ATIM AMA SORUN COZULMEDII :: SON FARMATIMI U SABAH ATIM SORUN HALA DEVAM EDIYORR .. SİMDİDEN YARDIMLARINIZ ICIN TESEKURLER..
bilgisayarı açtıktan sonra masaüstü simgeleri ve başlat ekrana gelmiyor sadece arka plamdaki duvar kağıdı görünüyor ctrl+alt+delete yapıp explorer.exe yazdığım zaman ancak bunlara ulaşabiliyorum bunun nedeni nedir ve çözümü nedir şimdiden yardım eden herkese teşekkürler...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
hiç format cd sini degiştirdinmi peki ?
Bir de bunu deneyiniz.. CTRL+ALT+DEL basın. Dosya/ Yeni Görev satırına Reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RpcSs" /v ObjectName /t REG_SZ /d LocalSystem yazın, enter'a basarak bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
bunları denedımm .. lutfen bırı yardımcı olsunn
yardım edecek bısı warmıı ... sorunneden kaynaklanıyo olabılırr. ekran kartı olabılırmıacaba ??
Remlerinin salam oldugundan emin ol. Hdd sorun ola bilir.Başka bi Hdd yi katıpta format at Hdd den yapıyor olabilir..
İyi çalışmalar
hardıskı yenı degıstırdımm remllerım de 2 tane varr DDR 512 ve 256 ekran kartından olabılırmı acaba