Şimdi Ara

Bilgisayarı kapatınca elektrik fişini çıkarmak gerekiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı kapatınca elektrik fişini çıkarmak gerekiyor mu? Enerji tasarrufu için değil, bilgisayar ve güç kaynağı falan dinlensin diye...

Kapatınca da bilgisayarın içinden ışık gelmeye devam ediyor... O ışığın aylarca yanması ya da bilgisayarda sürekli elektrik olması sorun yaratır mı?.. Donanımı yorar mı?..

Yoksa habire fişi tak çıkar yapmak mı tehlikeli? Yani elektriğin gelip gitmesi gibi bir şey olmuş oluyor...

• yok herhangibir sorun yaratmaz oturdugun yerlerde şebeke sorunu yoksa elektrik woltajın yükselmesi gibi o zmn hiç bi problem olmaz ben 5 yıldır öyle kullanıorum fiş çıkarma falan lüks iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: steyy

yok herhangibir sorun yaratmaz oturdugun yerlerde şebeke sorunu yoksa elektrik woltajın yükselmesi gibi o zmn hiç bi problem olmaz ben 5 yıldır öyle kullanıorum fiş çıkarma falan lüks iş

Aynen bende çekmem ama uzun süreli bir yere gidecek olursak zaten şalteri indiriyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckolik_gkhn

quote:

Orjinalden alıntı: steyy

yok herhangibir sorun yaratmaz oturdugun yerlerde şebeke sorunu yoksa elektrik woltajın yükselmesi gibi o zmn hiç bi problem olmaz ben 5 yıldır öyle kullanıorum fiş çıkarma falan lüks iş

Aynen bende çekmem ama uzun süreli bir yere gidecek olursak zaten şalteri indiriyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.