Şimdi Ara

modemi çok açıp kapatmak zarar verir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internete işim olduğunda giriyorum. günde bikaç defa modemi açıp kapatıyorum. açık bırakma şansım yok çünkü gereksiz oluyo o zaman bi şey indirmiyorum dolayısıyla boş boş duracak. robotics 9105 i bozarmıyım böyle zırt pırt açıp kaparsam?

• senin modemini tanımıyorum ama elektrikler kesilip geri geldiğinde GlobeSpan USB modemin bozulduğuna şahit oldum o yüzden fazla açıp kapatmak ta zarar verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 27 Aralık 2004, 18:13:04 >
  • Bence elektronik aletlerin sıkça açılıp kapatılması en çok zarar veren şeylerden biri. Hatta sistem için de.
    Bence Dial-Up alışkanlıklarından vazgeçmelisin modemi gece kapatsan yeter gerçi ona bile gerek yok bazen ama. Yinede seçim sana kalmış.
  • Eğer int bağlantın kotalı değilse neden kapatıyorsun ki? İnternet gibi bir denizde boğulmaktan hiç korkma. p2p programı bul indir indirebildiğini.
  • arkadaslar masaustundekı yrel ag baglantısından devre dısı bırak dedıım zaman ınternet baglantımı bıtırıyorum modemı kapatmıyorum boyle de olmaz mı pekı?
  • evet aynı şey bilgisayarın internet bağlantısını kesmiş olursun
  • maalesef kotalI , yapcak bi shey yok. xp gene sapItt1 bu arada klavye turkche yazm1yo. pc kapal1 iken modem aç1k kalsa yada arkada_ dedigi gibi pc aç1kken baglant1y1 devre d1s1 b1rakmak mümkün mü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bişicik olmas korkma yaw bozulacağı varsa bozulur benim modem hiç kapanmıyooo
  • bende böyle bir forum açmıştım birde oraya bak
    donanımhaber forum
    modemi sürekli aç kapa bir sorun olurmu... » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_1576780/mpage_1/key_//tm.htm#1576780

• hiçbirşey olmaz...
  • Çat çut (zurt vırt) açıp kapamadıktan sonra bişi olmaz. Ama atıyorum 1-2 saatliğine biyere gidiyosanda kapatmanın manası yok.
  • Bende de aynı modemden var ama kapatıp açma konusunda bende tam emin değildim. Sonra bir tavsiyeye uydum. Modemi çok sık açıp kapatınca, Bilgisayara restart atıyorum ama açıldığında en az 45dk sonra bağlanıyorum. Hatta sorun var gibi uyar veriyor. Modemi kapatmadığımda ise zaten bilg. restart attığımda böyle bir sorun olmuyor, direkt netteyim. Sadece çok sık kapatıp açınca bu sorun oluyor. Yoksa 12 saat boyunca kullanmayacaksam mutlaka kapatıyorum. Başka bir arkadaş ismini hatırlamadığım bir modemde bunu denedi ve sık kapatıp açtı ve bidaha açamadı Dolayısıyla farklı bir modemde nasıl sorunlar oluyor bende merak ediyorum.
  • Türkiyede elektriğe güven olmaz, benim iki cihazımı yedi.
    Kesin çözüm UPS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.