Şimdi Ara

Bilgisayarı kastırmayan bir windows 7 sürümü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayara yakında format atıcağım. Atıcağım format, konuda da yazdığı gibi windows 7' nin en hızlı sürümü. Yanlız sürümlerdeki hız konusunda hiçbir bilgim yok. Sizden windows 7 nin kastırmayan bir sürümünü istiyorum. Kısaca sizden bana windows 7 nin en hızlı sürümünü söyleyin demek istiyorum... Cevaplarınızı bekliyorum.

• Bilgisayar donanımı düşükse en iyisi Starter. Bunun dışında iyi bir bilgisayarsa 64 bit olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarımın özellikleri imzamda da zaten yazıyor. Ben sadece en iyi performansı göstermesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dra_cool_a -- 23 Ocak 2013; 23:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dra_cool_a

Bilgisayarımın özellikleri imzamda da zaten yazıyor. Ben sadece en iyi performansı göstermesini istiyorum.

6 gb ram var bilgisayarında ve özellikleri iyi windows 7 ultimate 64 bit yükle tavsiye ederim.
    Bende yeni format attım yükledim ve şuan performans olarak artış var.Kasma yok.
  • Şu an aynısı var ama bundan daha iyi performans göstermesinin istiyorum. Ultimate' de çoğu özellik yüklü olduğu için farklı bir sürüm istiyorum.
  • Başka sürüm derken? Windows 7 nin en üst paketi Ultimate.
    Windows 8 Pro dene o zaman mümkün değil kasmaz.

• Başka sürüm derken windows 7 nin başka bir sürümü. Hani windows 7 nin en az program yüklü olduğu bir sürüm istiyorum çünkü windows 7 ultimate de çoğu özellik yüklü olduğu için az da olsa hız farkı gösteriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dra_cool_a

Başka sürüm derken windows 7 nin başka bir sürümü. Hani windows 7 nin en az program yüklü olduğu bir sürüm istiyorum çünkü windows 7 ultimate de çoğu özellik yüklü olduğu için az da olsa hız farkı gösteriyor...

lite surumleri tavsiye ederim gereksiz bileşenlerin olmadığı hem 32 hem 64 biri mevcut

• Acaba Enterprise sürümü o kadar ağır ve gereksiz program taşıyan bir sürüm mü ?

<a href=http://download.cnet.com/Free-Youtube-Downloader-Pro/3000-2071_4-75329731.html >youtube downloader</a>
  • 64bit home premium ev kullanıcısı için en uygunudur
  • Tamam teşekkürler tüm bilgiler için...
  • home premium
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.