Şimdi Ara

Bilgisayari nasil kendim eklenti yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde
    PIII 600 işlemci
    Gigabyte BX2000 Anakart
    Inno3D GeForce2 MX 400
    256MB SD RAM
    40gb Hdd
    ATX kasa ama kaç wolt bişeyler vs bilmiyorum hiç

Şimdi ben buna eklenmti yapmak istiyorum
    Penyium 4 2.4 gibi bişey düşünüyorum, Anakart , ram ve cd-writer almak istiyorum fakat kasayi değiştirmek zorundamiyim yani napicam birde alip ben te tke takmak istiyorum.

• yokmu ya bilen ühhühü
  • varda sen bu bılgısayara ne eklıcen kı daha ?
  • yazdim ya işlemci ve ram eklemek istiyorum diye sorun olurmu diyorum yani kasa değişmesimi lazim
  • pardon son yazdıklarını gormemısım.

abıcım en basta senın o dedıgın p4 ıslemcı varya onu senın kullandıgın boarda takman teknık olarak ımkansız =((
    cunkı ıkısı farklı sıstemler bu arada

eger ıslemcıyı degıstırıceksen basına gelıceklerı ben sana kısaca anlatıyım hatta tek kelımeyle ızah edıyım yenı bır bılgısayar demek.

ıslemcı degıstırmen ıcın boardu degıstırmen lazım
    board ıcın kasayı
    ve ramı degıstırmen lazım (eger ddr degılse) - kı muhakkak SD-RAM vardır sende.
    uzgunum bence sen o bılgısayarı ya sat yada performansından memnun ısen bır kac zaman daha kullan zaten pazara cok yakında yenı ıslemcıler gırıcek su anda kullanılan ıslemcı fıyatları ortalama %30 ucuzlayacak
    aklına takıla bısey olursa yada parca yada ılgısayar alıcak olursan bendende fıyat alabılırsın bak ıyı fıyat veren gigatek var sonra citycom var o zaman bakarız neresi ucuzsa ordan gider alırsın

msn: istan03@hotmail.com

• Ksa ATX odamı değişmek zorunda
  • yok atx kasa kullanıcaksın o yuzden degıstırmene gerek yok ama kasan ucuz powerde gucsuz bıseyse maddı durumunda uygunsa orta sevıyede bır kasa almanı tavsıye ederım mesala frısby olabılır 22-30$ arası kasalar mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.