Merhaba Beyler, Elimde PIII 600 işlemci Gigabyte BX2000 Anakart Inno3D GeForce2 MX 400 256MB SD RAM 40gb Hdd ATX kasa ama kaç wolt bişeyler vs bilmiyorum hiç
Şimdi ben buna eklenmti yapmak istiyorum Penyium 4 2.4 gibi bişey düşünüyorum, Anakart , ram ve cd-writer almak istiyorum fakat kasayi değiştirmek zorundamiyim yani napicam birde alip ben te tke takmak istiyorum.
yokmu ya bilen ühhühü
varda sen bu bılgısayara ne eklıcen kı daha ?
yazdim ya işlemci ve ram eklemek istiyorum diye sorun olurmu diyorum yani kasa değişmesimi lazim
pardon son yazdıklarını gormemısım.
abıcım en basta senın o dedıgın p4 ıslemcı varya onu senın kullandıgın boarda takman teknık olarak ımkansız =(( cunkı ıkısı farklı sıstemler bu arada
eger ıslemcıyı degıstırıceksen basına gelıceklerı ben sana kısaca anlatıyım hatta tek kelımeyle ızah edıyım yenı bır bılgısayar demek.
ıslemcı degıstırmen ıcın boardu degıstırmen lazım board ıcın kasayı ve ramı degıstırmen lazım (eger ddr degılse) - kı muhakkak SD-RAM vardır sende. uzgunum bence sen o bılgısayarı ya sat yada performansından memnun ısen bır kac zaman daha kullan zaten pazara cok yakında yenı ıslemcıler gırıcek su anda kullanılan ıslemcı fıyatları ortalama %30 ucuzlayacak aklına takıla bısey olursa yada parca yada ılgısayar alıcak olursan bendende fıyat alabılırsın bak ıyı fıyat veren gigatek var sonra citycom var o zaman bakarız neresi ucuzsa ordan gider alırsın
yok atx kasa kullanıcaksın o yuzden degıstırmene gerek yok ama kasan ucuz powerde gucsuz bıseyse maddı durumunda uygunsa orta sevıyede bır kasa almanı tavsıye ederım mesala frısby olabılır 22-30$ arası kasalar mevcut.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme