Şimdi Ara

Bilgisayarı yeniledim eskileri satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar, yeni anakart aldığım için eski işlemcim olan birinci nesil I7-920'yi satmak istiyorum fakat fiyatı ne kadar ayarlayacağım konusunda kararsız kaldım. Sizce kaç liraya gider bu işlemci?

Ayrıca elimde birkaç yıllık 3x2 gb ddr3 ocz 1600mhz ram ve 6 aylık 1600mhz hi-level 3x2 gb 1600mhz ddr3 ram var bunlarıda satacağım. Fiyat konusunda bilgilendirme yaparsanız çok teşekkür ederim yoksa 710 liraya yeni aldığım işlemci bir taraflarıma girecek :S

Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim forum bu konuda çok karışık, daha sade bir dizayn olsa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seriousgigi -- 3 Ekim 2016; 0:14:32 >

• Yannız 920 ne işlemciydi beeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneri yapabilecek yok mu?
  • seriousgigi S kullanıcısına yanıt
    İ7 920 güzel işlemci, 1366 pin anakart bulmak zor olduğu için 2.elde para etmiyor. 2.el forumda 100-120 tl civarı satılıyor. Ramler 2 gb 20-25 tl civarı satılıyor.
  • O zaman eski olan ram'i 3x2 6 gb olarak 80 liraya yeni olanı ise 120 liraya satsam olur herhalde? 6 aylık sıfır ram ile 5 yıllık arasında bir fark olmalı elbet...
  • evet o işlemci hala idare eder ama 1366 anakart yok piyasada
    Sıfır ile ikinci el ram bile beş kuruş fark etmez, en fazla ddr4 te 20 lira fark eder o da biri 100 biri 120 olduğunu düşünürsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ramleri gitti gidiyor'a koydum kimse almadı 2-3 kişi anca bakmış elimde mi patlayacak bunlar?
    Forumun ikinci el bölümüne ilan açmanı tavsiye ederim dostum.
  • Eve forumun 2.el bölümüne çekilmiş birkaç adet resimleri ile birlikte ilân açınız. Adet fiyatı 25 Tl.den satarsınız bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler uygun bir zamanda açacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.