Şimdi Ara

Bilgisayarı Yeniliyorum Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2007'de Aldıgım Bır Bılgısayar Var Elımde Casper-Neo olması Lazım :D

Vakti Zamanında Orjınal Vıstaydı Ben Xp Icın Formata Verdıkten Sonra Yavas Yavas Bılgısayarla Ters Dustuk.
    Zamanla Bılgısayarcıdan Cıkamaz Oldu.Bı Zaman Fena Halde Bozuldu Bır Bılgısayarcıya Goturdum(hesapta tanıdık)
    Bılgısayardı HDD Yanmıs Ayakları Yaptı 4-5 Ay Pc Sız Kaldım(Ondan Once Formatı 2 Ayda Attı)
    Format Icın Zaten 2 Ay Bekledım Adam Yarın Gel Dıye Dıye 2 Ay Oyaladı Benı Sonra 4-5 Ay HDD Alıcak Para Bulamadım.
    Sonrasında Hdd Yanık Olayını Duyunca Bılgısayarı Alıp Baska Bılgısayarcıya Verdım Oncekı Bılgısayarcıyada Sıkı Sıkı Sordum
    Abı Bneım Oncekı Hdd Icınde Duruyormu Dıye Evet Abısı Dedı.Sonra Baska Bılgısayarcıya Verınce Hdd Sını Degıstırdım Abısı Dedı.
    Bunun Icındekı HDD'Yı Nerden Buldun Dedı Nıye Abı DIyınce 8Gblık 2001 Model Tıpınde Bısı Dedı Sok Oldum Megerse Oncekı Adam Hddmı Calmıs :D

Sonrasında BU Bılgısayarcı Yapmak Iıcn Aldı Pc YI benden.3hafta arabasının bagajında unuttugundan bılgısayar zıplaya zıplaya gezmıs :D
    anakart halıyle bayagı bı pert.ramlerı okumuyor felan.bu durumdan sıkayetcı oldugumdan 6 ay once basladıgım para bırıktırme operasyonunun sonuna geldım :D

Cok Buyuk Bır Mıktar Beklıyorsunuz Değilmi :D 300Tl Yı Zor Buldum.
    Anakartımı Degıstırecegım Ancak Uygun Bı Anakart Buldum.İşlemcimle Güzel Uyuyor.Aklımda Toparladım Ram'da Alayım Dıyorum.

Önceki Bilgisayarımın Hali :
    İşlemci : Intel® Pentium® D Processor 820 (2M Cache, 2.80 GHz, 800 MHz FSB) [64-Bit Destekliyor.]
    Ram : (512+512) 1Gb DDR2 667Mhz Veritech .
    Ekran Kartı : ATI RADEON X1550 512Mb Ekran Kartı.
    Anakart : Modelini Bilmiyorum Kusura Bakmayın :s
    Power Supply : 350Wat Boost
    HDD : Samsung Sata 80Gb.
    CD-DVD : Bilgisayarcı Saolsun IDE Gırısınıde Kırmıs O Sebepten YOOk :D
    İşletim Sistemi : Windows 32-bit.

Kurmaya Çalıştığım Bilgisayar İse Şöyle :
    İşlemci : Intel® Pentium® D Processor 820 (2M Cache, 2.80 GHz, 800 MHz FSB) [64-Bit Destekliyor.]
    Ram : (4096+4096) 8Gb DDR3 KINGSTON 1333Mhz Ram.
    Ekran Kartı : ATI RADEON X1550 512Mb Ekran Kartı.
    Anakart :GIGABYTE GA-G41MT-S2P Intel G41 DDR3 1333MHz 1333FSB VGA Anakart
    Power Supply :350Wat Boost
    HDD :Samsung Sata 80Gb
    İşletim Sistemi :Windows 7 64-bit.

Uygunmudur Arkadaslar Calısırmı Bu Bılgısayar Ben Bı Hataya Rastlamadım Sızde Bakn Sıkıntı Yok Insallah :)

• 8 gb ram çok fazla. 4 GB yeterde artar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01myavuz -- 19 Eylül 2011; 16:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

8 gb ram çok fazla. 4 GB yeterde artar bile.

katılıyorum 64 bit kullanmıacksan gereği yok, kullancaksanda gereği yok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC hemen kapanıyor yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.