Şimdi Ara

Bilgisayarım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [font="[simage]Times New Roman"]Ya Arkadaşlar Ben Silkroad Oynarken Bilgisayarım Kendiliğinden Resetleniyor Lütfen Bilen Varsa Söyleyebilir Mi Bari Senden Ses Çıksın Nomad Lütfen Acil Yardım Ederseniz Sevinirim.
    "Help Me Please".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan21 -- 24 Haziran 2007; 15:41:24 >

• Aynı sorun bir çok kişide var
    Fanlardan olduğu rivayetleri var ama günümüz ilahiyatçıları bu konuya hala bir netlik kazandırmış değiller
  • bana da oluyordu sonra baktım virüs girmiş olduğu öğrendim hepsini temizledim artık herhangi birşey yaparken de resetleniyor format attırcam yakında
  • bence format attırman gerek veya ekran kartın kaldırmıyodur.
    bu arada imzan kural dışı imza en az 2 miley veya 1 resim olmak zorundadır ama sende 2 resin var kaldır birini.
  • avast ın son sürümünü yükle tarama yap sil virüslerini sonra yine avast ı kaldır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoNSuZ_Tr

avast ın son sürümünü yükle tarama yap sil virüslerini sonra yine avast ı kaldır..

Dediğin Gibi Yapsam Garanti Olarak Sorun Gider Mi?
  • rivayet değil arkadaşlar havalar aşırı derecede ısındı virüsle fln da alakası yok bilip bilmeden lütfen kişileri yanlış yönlendirmeyelim
    Havalar çok ısınmasından dolayı pc lerde gerek işlemci ısısı gerek sistem ısısı olsun aşırı derecede yükseliyor ve ayrıca bu pc nin uzun süre açık kalması bu ısının kritik değerlere gelmesini kolaylaştırıyor bu değerlere geldiğinde işlemci pc nin yanmaması için pc yi resetler tavsiyem fanlarınızı temizleyin hava sirkilasyonunu sabit tutun gerekirse ek fanlar takın yapabilen sistemine su soğutma yaparsa çok daha iyi olur

not:post kasmak için bilip bilmeden konuşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Framcis_Ryan -- 24 Haziran 2007; 16:56:03 >

• benımkı resetlenmıo donuo kalıo yaf sebebı aynı seymı ısımı yanıı???
  • virüstendir kardeş
  • Arkadaşın dediği gibi fan problemleri genelde. Sistem parçaları aşırı ısındıklarında yanmamaları için PC kendini resetler, çünkü ne kadar çok program çalışırsa parçalar o kadar yüklenir ve ısı giderek artar. Ayrıca Ram yetersizliği ve Ram'de hatalı bitlerin olabileceği de ihtimal. Bence netten sistem ısısını denetleyen bir program indirin ve kontrol edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Framcis_Ryan

rivayet değil arkadaşlar havalar aşırı derecede ısındı virüsle fln da alakası yok bilip bilmeden lütfen kişileri yanlış yönlendirmeyelim
    Havalar çok ısınmasından dolayı pc lerde gerek işlemci ısısı gerek sistem ısısı olsun aşırı derecede yükseliyor ve ayrıca bu pc nin uzun süre açık kalması bu ısının kritik değerlere gelmesini kolaylaştırıyor bu değerlere geldiğinde işlemci pc nin yanmaması için pc yi resetler tavsiyem fanlarınızı temizleyin hava sirkilasyonunu sabit tutun gerekirse ek fanlar takın yapabilen sistemine su soğutma yaparsa çok daha iyi olur

Dikkat ettiysen aynı konudan bahsetmişisiz.Farklı birşey söylememişim.Hee orda bide bir kaç kelime eklemişim espri amaçlı ama sen anlayamadıysan bunu post kasma amaçlı görme Post kasma ile alakası yok.Son mesajlarını dikkat ettim de hep kendini üst düzey görmeler , karşıdakilerin saçmaladığını ifade ederek doğrusunu söylediğini sanmalar vs.Yani karşıdakine SAÇMALAMA demeden , post kasmayın demeden önce arkadaşlar doğrusu şudur diyerek gayet sakin şekilde anlatabilirsin.(Şimdi bazı sazanlar SAÇMALAMA dememiş ki diyebilir.Diğer mesajlarında gördüm atlanmadan belirtim dedim ) Hee bu araa klasiktir ama

Saç ; Malanmaz,Taranır....

• Bilgisayararıma Gir C: ye gir Ordaki Her Şeyi Sil Düzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

quote:

rivayet değil arkadaşlar havalar aşırı derecede ısındı virüsle fln da alakası yok bilip bilmeden lütfen kişileri yanlış yönlendirmeyelim

Dikkat ettiysen aynı konudan bahsetmişisiz.Farklı birşey söylememişim.Hee orda bide bir kaç kelime eklemişim espri amaçlı ama sen anlayamadıysan bunu post kasma amaçlı görme Post kasma ile alakası yok.Son mesajlarını dikkat ettim de hep kendini üst düzey görmeler , karşıdakilerin saçmaladığını ifade ederek doğrusunu söylediğini sanmalar vs.Yani karşıdakine SAÇMALAMA demeden , post kasmayın demeden önce arkadaşlar doğrusu şudur diyerek gayet sakin şekilde anlatabilirsin.(Şimdi bazı sazanlar SAÇMALAMA dememiş ki diyebilir.Diğer mesajlarında gördüm atlanmadan belirtim dedim ) Hee bu araa klasiktir ama

Saç ; Malanmaz,Taranır....

senin esprini anladım virüstendir awastın son sürümünü inndir fln demişler bilip bilmeden emin olmadan konuşmayın doğrusuda yukarda sen rivayet demişin ben dedim rivayet değil doğru senin dediğine bişey demiyorum virüs awastı inndir diyenlere laf ettim
    Ayrıca saçmalama hiç kimseye hiçbir zaman öyle birşey yapmadım üstün görmedim linkleri ver bana yazdıklarımın bakalımvarmı öyle üstün görme önceki yazdıklarım gayet kibar duru bir dille yazılmış yazılardır burda polemik yaratma doğrusunu yazdık konu kapandı herşeyden nem kapıyorsunuz bu ne ya açıklama yapıcaz herkese kendimi üstün gördüğüm yok öyle bir züppe değilim sadece virüstür fln diyenlere sitem ettim emin olmadan yazmayın herkeze açıklama yapacaz şuraya bak herkez nem kapıyor

• YAW KARDEŞ RAM ISINIYO ONDAN YAPIYO BANA 1 KERE OLDU İLK DEFA DAHA DA HİÇ GÖRMEDİM AMA SENİNKİ SÜREKLİ İSE BELKİ PC NİN SON KULLANMA TARİHİ BİTMİŞTİR Bİ KONTROL ET
  • quote:

Benim pc dende biip biip diye sesler geliyordu. Fanı temizledim geçti. Yani herşey fanda bitiyor

• @ömerfarukcan
    sen ne diyon kardeş oraya girimde pc im çöksen he akıllı ol
  • la bendede oluyodu hala oluyo virüs girmis herhal çünkü tara yaptırdım troy atı bulundu dşo ınu nasıl yok etcez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.