Şimdi Ara

Bilgisayarım 4 GB Ram'in sadece 2 GB'ını Kullanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarım 4 GB Ram'in sadece 2 GB'ını Kullanıyor? Durum şöyle önceden 4 GB olan ram şuan 2.00 Gb nedeni galiba şöyle ramın takılan yerinde sorun var galiba ama fikirlerinizi almak istedim yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim... RESİMLERİ ATTIM BAKNZ BİLGİ VERENE TEŞEKKÜR EDERİM.. ŞİMDİDEN

Bilgisayarım 4 GB Ram'in sadece 2 GB'ını Kullanıyor? Bilgisayarım 4 GB Ram'in sadece 2 GB'ını Kullanıyor? Bilgisayarım 4 GB Ram'in sadece 2 GB'ını Kullanıyor? Bilgisayarım 4 GB Ram'in sadece 2 GB'ını Kullanıyor?

• 32 bit oldugu icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasaya Düzgün Bir Şekilde Takıldıgından Eminmisiniz Bakın isterseniz
  • 64 bit yap işletim sistemini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 64 bitle alakası olmadığını düşünüyorum çünkü; daha öncede 32 bit'di ve çalışıyordu... Yinede yorumlarınız için teşekkürler sorunum sanırım farklı :/
  • Ramleri söküp teker teker sırayla aynı slota takın, bilgisayarı çalıştırın. Eğer iki ramde de bilgisayar açılırsa diğer slota geçin. Sonuç olarak ya ramlerden biri bozuldu ya da slotta problem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ram slotlarımdan birisi arızalı '' mnomer '' nickli arkadasım tesekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba slot arıza ewt olabilir birde işlemcinin pinlerine bak istersen egilen vs varmi diye işlemci pinlerindende yapar
  • Kardesim işlemciden falan fazla anlamam temel şeyleri biliyorum pc hakkında işlemci pini nasıl bişey?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.