Şimdi Ara

Bilgisayarım açılıp kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben anakartımı kasam olmadığından dolayı dışarıda kullanıyordum yıllardır. Ve bildiğiniz gibi açılışı kasamın üzerindeki pwr sw Pinlerini kısa devre yaptırıp yapıyordum.

Bugun açmak ıcın metal bir cubukla deydiğimde ufak bir kıvılcım cıktı ve 2-3 sanıye dönüp durdu. Şimdi power supplyımı kapatıyorum 15 sanıye kadar beklıyorum açtığımda bilgisayarım kendısı acılıyor ve 3-4 sanıye sonra kapanıyor.

Kontrol aletiyle kısa devre varmı dıye kontrol ettiğimde . Power supplydan anakarta bağladığımız uzun kalın kablolar arasında Bildiğim kadarı ile yeşil ve siyah power supply i tetikleyen

Bilgisayarı calıstırmak ıcın kullandığım pwr sw pinleri ile Siyah toprak kablolar arasında sürekli bilgisayar acık olmasa bile kısadevre var . Aklıma hemen anakarttan bir elemanın yanmış olduğu ve sürekli power tuşunu basılı tuttuğu geldi . Siz ne düşünüyorsunuz yardımlarınızı beklıyorum iyi günler dilerım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayer35 -- 12 Haziran 2013; 13:13:23 >

• Arkadaşlar yardımcı olacak kımse yok mu
  • Sorun psuda olabilir. Kivilcim attiysa kesin bir sey yanmistir. Psunun dan elektrik geldigine emin ol eger sorun yoksa anakartta sorun vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu'nun yeşil ve siyah kabloları birleştirince, cpu fanını ve hddyi calıstırdığını görüyorum. Sanırım onda bir sorun yok . Ama dediğim gibi power düşmesi basılı kalmıs gibi 3-4 sanıye acık kalıp tekrar kapanıyor. Bu konuda ne yapmalıyım anakarttakı power harici bilgisayarı startlama yolu yok mu ? Power supply bağlı ıken anakarta start edebiliyorum kısadevre yaparak yesil ve siyahı ancak bu seferde görüntü alamıyorum sanırım işlemciyi claıstırmıyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım Açılmıyor
    geçen yıl önce açıldı
    bilgisayarım açılmıyor
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.