Şimdi Ara

Bilgisayarım Açılmıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum şu: DÜn akşam saatlerinde bilgisayarımda takılmalar meydana geldi çalışmasını istediğim programlar ( winamp, ie, gibi) pc takıldığı için çok geç açılmaya başladı veya tepki vermiyordu, sonra pc tamamen dondu. Mecburen reset attım. daha sonra aynı sorunla yine karşılaştım. Zar zor görev yöneticisini açtım CPU kullanımı %0 ı gösteriyordu ve bir süre sonra mavi bi ekran çıktı ve yine reset atmak zorunda kaldım. Sonra şu yazıyla karşılaştım.
    HardWare Initiate failed, Please check device!
    The Bios does not be installed. Press (g) to continue.

Arkadaşıma sordum. O da sorundan tam emin olmadığı ama anakartın üstündeki pili çıkarıp yeniden takmamı söyledi. Ben de yaptım. Pc yi tekrar açtım. ( En son iyi yapılandırma [çalışan en son ayarlarınız] ) modunda açtım ama windows açılmadı. Acaba windowsu yeniden mi kurmam gerekecek. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. bu sorunu çözmem lazım yetişecek ödevlerim var ve bütün bilgilerim masaüstünde. şimididen teşekkür ederim hepinize.

• güvenli kipte açmayı deneyin
    yada hdd çıkarıp çalışan başka bir bilgisayarda hata taraması yaptırın
    eğer ram lerde sorun varsa başka ram denemeniz gerekecek
  • şu an pc hiçbir modda cevap vermiyor. galiba tek çare gene servise gitmem gerekiyor ama garantisi yok :D zaten 2 hafta öncede servise vermiştim benzer bir sorundan. gel gelelelim yeterli bilgiyi vermiyorlar sadece windows çökmüş yeniden kurduk dediler
  • arkadaşım zaten servisler hep aynı şeyi yapıyorlar format tamam bizede pc mizede zarar veriyorlar ben bir arkadaşıma gidiyorum seninde güvenebileceğin bi arkadaşına git servisten zorda kalmadıkça uzuk dur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.