Ark Survival Evolved almak istiyorum fakat kaç fps alacağımı bilemiyorum. Özellikler: ------------------ System Information
Machine name: CASPER_NIRVANA Operating System: Windows 8.1 Single Language 64-bit (6.3, Build 9600) (9600.winblue_ltsb_escrow.190520-1700) BIOS: 4.6.5 Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.4GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8128MB RAM Page File: 4626MB used, 4781MB available DirectX Version: DirectX 11 User DPI Setting: Using System DPI System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Grafik Kartı:NVİDİA GeForce GT 630 2GB
Ekran kartım kötü olduğu için emin olamıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
En düşük ayarlarda yani Minecraft modunda hafif takılmalarla oynarsiniz yanlış anlaşılmasın ben sisteminize laf etmiyorum oyunun optimizasyonunun leş olduğunu belirtiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
BlokShot
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler. Bu arada açıklama yapmak durumunda değilsin iyi niyetli olduğunu anlarım zaten :D
aslında sağlam cpu var elinizde. 2. el gtx 970 falan alırsanız ateş eder bu sistem. bir de 8gb aynı ramden ilave ederseniz üf. piyasayı tokatlarsınız. güç kaynağını da hesap etmek gerek tabi.