arkadaşlar şu yukarıdaki olayın üzerine başka bir teknis servisçide format attırdım..harddiskte bi sorun yok dediler sadece bilgisayarın aşırı şekilde yükleniyor fanda bi sorun var galiba dediler..bilgisayarın çok fazla yüklenmesi ne oluyor pek anlamadım bilen birisi varsa açıklayabilirmi? şimdiden teşekkürler
arkadaşlar şu yukarıdaki olayın üzerine başka bir teknis servisçide format attırdım..harddiskte bi sorun yok dediler sadece bilgisayarın aşırı şekilde yükleniyor fanda bi sorun var galiba dediler..bilgisayarın çok fazla yüklenmesi ne oluyor pek anlamadım bilen birisi varsa açıklayabilirmi? şimdiden teşekkürler
Kendince bir bahane uydurmuş adam size. Bence sizin HDD bozuk. HDTune programıyla Error Scan(Bad sector) Taraması yapın. Bakalım Bad sector çıkacak mı? Bence çıkacak. Bir de yine aynı programda Health sekmesinin de resmini koyun buraya.
HDD bozuk olunca bilgisayar açılmaz benim bildiğim (yanlış biliyorda olabilirim) şuan bilgisayarı kullanıyorum fakat hdd öyle bir sıcakki elimi vursam kırmızılaşıyo
quote:
Orijinalden alıntı: richforce34
HDD bozuk olunca bilgisayar açılmaz benim bildiğim (yanlış biliyorda olabilirim) şuan bilgisayarı kullanıyorum fakat hdd öyle bir sıcakki elimi vursam kırmızılaşıyo
Dahili harddiskte mi kurulu işletim sisteminiz?
Ashampoo Winoptimizer 9 kurarak harddiskinin sağlığını kontrol edebilirsin.Harddisk ömrününün ne kadar kaldığını söylediği iddiasıyla warezde dolaşan programlar bile var.Türkçe desteği var ashampoo win optimizer 9'un.
Format istiyor olabilir bilgisayarın.Bu dediğim şeyi de gözardı etmeyelim.Sürücülerini yüklememiş olabilirsin bilgisayar kasıyorsa.Ben ekran kartı sürücüsünü yüklemeyi unutmuşum 1-2 hafta önce attığım formatta.Formatı attım bilgisayara ,bilgisayar dediysem dell ınspıron 6400 ,bilgisayar demeye bin şahit ister.Bu kadar mı kasar bilgisayar,bu kadar mı takılır.Sonra eksik yüklediğimi anladım ekran kartı sürücüsünü ,indirdim netten yükledim.
Garantisi varsa biligisayarının ve senden para isteniyorsa şikayetvarda dile getirebilirsin mağduriyetini. Virüs programınızdan ya da sisteminizdeki inatçı virüslerden olabilir takılmalar.