Merhaba Arkadaşlar, ben bilgisayarı alalı neredeyse 4-5 yıl oldu ama bu 4 yıl içerisinde hiç kasma görmedim ta ki son bir kaç haftaya kadar Cpu kullanımı hiç birşey açık değilken %60 oluyor bana gerçekden çok geldi 1-2 int. sekmesi açınca %80 den aşşagı inmiyor sorunu henüz anlamış değilim yardımlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlar her türlü cevaba çok ihtiyacım var Bkz. Bilgisayar Özellikleri ; Intel(R) Core(TM) 2 CPU 6320 @ 1.86 GHz RAM=2,00GB 32bit işlemci Windows 7 Ultimate kullanıyorum arkadaşlar pc den pek anlamadığım için orada yazanı direkt aktardım lütfen yardım edin :(
ctrl+alt+del den görev yöneticisine girerek boştayken işlemciyi çok kullanan uygulamayı tespit edebilirsiniz .
Belki format zamanı gelmiştir.
en son 2 ay önce atmıştım ve sinan en çok kullanan explorer.exe onu nasıl kapatıcaz veya nasıl çözücez_?
Combofixle tarat bi.explorler.exe başlat ve masaüstü simgelerini göstermeye yarar sakın sonlandırıyım deme
birde WM303_STI.EXE ve DWM.EXE var bunlar ne işe yarar kapatıyorum geri açılıyor. nasıl kökten kapatabilirim
arkadaşlar buda resmi diğerleri 0 olduğu için onları yazmadm fakat bazıları arada yükseliyor onlarıda kapatıyorum . Şimdi bunları nasıl düşürebilirim?