Şimdi Ara

Bilgisayarım çok kasıyor [ACİL YARDIM LÜTFEN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bilgisayarı alalı neredeyse 4-5 yıl oldu ama bu 4 yıl içerisinde hiç kasma görmedim ta ki son bir kaç haftaya kadar Cpu kullanımı hiç birşey açık değilken %60 oluyor bana gerçekden çok geldi 1-2 int. sekmesi açınca %80 den aşşagı inmiyor sorunu henüz anlamış değilim yardımlarınızı bekliyorum lütfen arkadaşlar her türlü cevaba çok ihtiyacım var
    Bkz. Bilgisayar Özellikleri ;
    Intel(R) Core(TM) 2 CPU 6320 @ 1.86 GHz
    RAM=2,00GB 32bit işlemci
    Windows 7 Ultimate kullanıyorum arkadaşlar pc den pek anlamadığım için orada yazanı direkt aktardım lütfen yardım edin :(

• ctrl+alt+del den görev yöneticisine girerek boştayken işlemciyi çok kullanan uygulamayı tespit edebilirsiniz .
  • Belki format zamanı gelmiştir.
  • en son 2 ay önce atmıştım ve sinan en çok kullanan explorer.exe onu nasıl kapatıcaz veya nasıl çözücez_?
  • Combofixle tarat bi.explorler.exe başlat ve masaüstü simgelerini göstermeye yarar sakın sonlandırıyım deme
  • birde WM303_STI.EXE ve DWM.EXE var bunlar ne işe yarar kapatıyorum geri açılıyor. nasıl kökten kapatabilirim
  • arkadaşlar buda resmi diğerleri 0 olduğu için onları yazmadm fakat bazıları arada yükseliyor onlarıda kapatıyorum . Şimdi bunları nasıl düşürebilirim?

Bilgisayarım çok kasıyor [ACİL YARDIM LÜTFEN]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.