Şimdi Ara

Bilgisayarım düzgün açılmıyor ben üstesinden gelemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba formda yeniyim adım Erhan benim bir sorunum var epeyce mücadele ettim ama bir sonuç alamadım.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Bilgisayarım açılırken zaman zaman windows düzgün açılmıyor.Power düymesine basıp bilgisayarımı açtığımda windows yazısı ekranda sola doğru 1cm kayarak ve ekranın sagında belli belirsiz dikey bir çizgi beliriyor ve hoşgeldiniz ekranı gelmeden direk masa üstüne geçiyor ardından masa üstünde hiçbir bileşen gözükmüyor,yanlız arka plan gözüküyor.Bazen defalarca açıp kapamama rağmen aynı sonuçla karşılaşıyorum bilgisayarımı ilk aldığımdada biriki sefer yapmıştı formatta sıkıntı vardır dediler format attım defalarca değişen birşey olmadı.Ekran kartındadır dedim değiştirdim olmadı.Psu da bir sıkıntı olabilirmi acaba dedim onuda değiştirdim yine çözüme ulaşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_janti -- 14 Mayıs 2011; 2:48:59 >

• hocam Bende windows 7 format Attıgımda İlkde Masaüstü Gözüküyordu yani 2 Ekran oluyordu. Vga + dvi baglıyken ekran kartıma vga yı söktügümde 1 ekran oluyor sag tıklayıp Özellliklerden 2. ekranı iptal ettigimde düzeliyordu . Fakat Windows 1 cm Sola sağa kaymasına bir bilgim yok başka Bir Hard diskte deneyebilirmisiniz ya da ekran kartında .
  • Başkabir ekran kartıylada denedim olmadı.Elimde altarnatif HDD yok almam gerekiyor onuda zaten değiştirmediğim;HDD,Ram birde anakartım kaldı..
  • Hmm Hocam Bir Bilen usta Bilgisayarcıya Gösterseniz Sorununu Bulabilir sanıyorsam görmeden Birşey diyemem şimdi Tam olarak ta . İnşallah Donanımsal Degildir Problem.
  • İlginize teşekkür ederim.Bilgisayarcılarada güvenemediğim için makinamıda teslim edemiyorum onlara,zira içindede önemli bilgilerim var inşallah bir çözüm bulabiliriz diye ümit ediyorum yoksa yapacağımız enson çare o gibi gözüküyor..
  • Asla hocam yanında bekle asla Teslim Etme . güç kaynagım bile olsa teslim etmem onlara
  • Sizde benimle aynı fikirdesiniz..teşekkür ederim hocam çünkü bu pazarda ciddi çalışan firma çok az ticari ahlakını yitirmiş firma çok fazla bu yüzden pc'mi ilk aldığımdada bu sorunu biriki defa yapmıştı güvenipte teslim edemedim onların elinene diyeceklerini tahmin edebiliyorum aşşağı yukarı siz bırakın hocam biz bir inceleyelim size haber veririz diyecekler işte ozaman korkmak lazım heleki heleki güvenmediğiniz biryerse halihazırda psu'muda yeni aldım hiç vermem inşallah burda bir çözüm buluruz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.