Şimdi Ara

bilgisayarım format dvdsini tanımıyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütün boot ayarlarını yaptım 1. sıraya dvdyi getirdim ama bilgisayarıma dvdyi takıp yaniden başlattığımda siyah ekran ve çizgi çıkıyor hiç bişey olmuyor lütfen yardım edin. sonradan taındı şimdide bu çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wantedforclever -- 28 Aralık 2014; 21:39:14 >

• wındows dvdsı ekısk olablr dvdyı yavas cekın ve saglam bır ıso dosyası bulmak lazım veya dvd rw de skntı vardır dvd den kurtaramazsanz usb den kurmayı deneyın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios ayarlarını sıfırlayın.Sonra tekrar deneyin bu problemi çözmezse format attığınız dvd'yi değiştirip deneyin eğer aynı hatayı almaya devam ederseniz DVD sürücünüzdedir büyük ihtimalle problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wantedforclever

Arkadaşlar bütün boot ayarlarını yaptım 1. sıraya dvdyi getirdim ama bilgisayarıma dvdyi takıp yaniden başlattığımda siyah ekran ve çizgi çıkıyor hiç bişey olmuyor lütfen yardım edin. sonradan taındı şimdide bu çıkıyor.

arkadaşım ne yaptınız hallettinizmi problemi diğer arkadaşında dediği gibi ibosu default ayarlarına getirip öyle deneyin birde

• dvd okuyucun bios da görünüyor mu görünmüyorsa okuyucunun sata veya ide kablosunu kontrol et
  • arkadaşlar yardımınız için teşşkür ederim işim olduğu için daha önce cevap yazmadım sorunu maalesef halledemedim zaten pc eskiydi diyeriyle idare ediyorum yakında yenisini almayı planlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.