Şimdi Ara

Bilgisayarım gitgide yavaşlıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben bilgisayarımı Haziran'da aldım bilgisayarımın özellikleri şöyle:
    Intel Core 2 Duo E4400 2,0 GHz
    Ati Radeon X1550 512 mb PCI 16x
    1 GB Ram
    Vista Home premium 32 bit
    İlk aldığımda sidebardaki CPU ölçer bilgisayar açıldıktan sonra genelde hep Fiziksel Bellek %40 maximum %50 oluyordu.
    Fakat şimdilerde bu değer minimum %70 olmaya başladı.Defrag yaptım Advanced System Optimizer ile registryleri düzenledim.Fakat bir faydası olmadı belki yararı dokunur diye sidebar'ı kapattım temayı windows klasik yaptım yine yararı dokunmadı.Kullanmadığım programları oyunları sildim your uninstaller ile Temp dosyalarını sildim fakat etki etmiyor Fiziksel bellek hep %70-80 lerde açılış da çok yavaşladı başlangıç dosyalarını da düzenledim sadece gerekli şeyler çalışıyor ama hala çok yavaş eskiye göre.Aldığımdan beri Internet Explorer Cookie'lerini silmiyorum çünkü üyelik bilgileri filan kayıtlı onları silsem değişirmi birşey acaba?
    Başka ne yapabilirim Lütfen yardımcı olun...

• gerekli bütün şeyleri yapmışsınız zaten,defrag deneyebilirsin birde TuneUp Utilities 2007 var vista için olanı varmı bilmiyorum ama pc'yi açılışlarda bariz hızlandırıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wilym@n

gerekli bütün şeyleri yapmışsınız zaten,defrag deneyebilirsin birde TuneUp Utilities 2007 var vista için olanı varmı bilmiyorum ama pc'yi açılışlarda bariz hızlandırıyor.

TuneUp'ın vista için olan versiyonu var netten bulabilirsin
  • Ram i dolduram programlardan kurtul bu programları bulmak için görev yöneticisinden faydalan.
    kaldır yada msconfig ikle başlangıçtan kadır. programları bulmazsan virüs ve spylardan şüphelenebilirsin.
  • haziranda aldım dıyorsun dolayısı ıle sıtem bıraz eskı bılgısayarın ne kadar hızlı olursa olsun sistemin sonun da hantalaşır program kaldırmak yada vb gıbı oyun silmek teme deiştirmek sadece ufak bi hızlandırma ya yarar eger gerçekten hızlanmasını istiyorsan SİSTEM TAZELE derim baska bı turlu eskı hızzına kavusmaz
  • iyide zaman geçtikce o dediğin çok doğal vista olması yada donanımın yeni olması buna engeldeğil işletim sisteminin çalışma prensibi gereği bence ghost yada acronis benzeri bir proğramı bilgisayarı istediğin şekle geldikten sonra kur ve recover al rahat edersin sitemin gerektiği şekilde zahmetsiz lik anına alırsın saygılar ama her hal vistada çok kapsamlı bir geri yükleme de var her hal
  • cevaplar için teşekkürler Ad-aware ile taradım Advanced Sytem optimizer ile O&O Defrag ile Tune Up ile bazı şeyler yaptım Fiziksel bellek %50'ye düştü ve de sidebar'ı kapattım gelişme var biraz fakat ben Xp yükleyeceğim vista'nında durmasını istiyorum 320GB'lık Harddiskim var C ve D bölümleri var C'de Vista kurulu D'e Xp kurmak istiyorum yapabilirmiyim yapabilirsem nasıl yapabilirm hangisni kullanacağımı nasıl seçebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.