Denetim masasından gizli dosyaları göster dememe rağmen gizli dosyaları göstermiyor.üstelik bi de o değişikliği yok sayıyor yani bi daha o ayara girdiğimde sanki ben onu daha önce değiştirmemişim gibi eski halinde duruyor.yani yaptığım değişikliği kabul etmiyor.
güvenli modda açıp orda değiştirmeyi dene
bi fikir sadece
bunun mantıklı bir nedeni olabilir ama sadece bir fikir eğer yeni kurduysan windowsunu muhakkak eksik bir dosya ile yükleme yapmıştır.windows bu yaw ne yapacağı belli olmaz ama format atarsan kesin çözülür.
1. bilgisayarı güvenli modda çalıştıramıyorum.kabul etmiyor.yani girmiyor. 2. windows 3 aydır yüklü, eksik dosya sorunu yok yani .daha önce böyle bir problem olmadı çünkü.
---format atmaya gelince; gizli dosyalardan önemli olan silemeyeceğim dosyalar var onları kurtarmam lazım. o yüzden format atamam.
---yok mu başka bi fikri olan ???
bir cok nedeni olabilir ama ne olursa olsun bazı dosyaların ya bicim degistirmis veya silinmis durumda senin yapacagın en iyi sey su: baslattan calıstıra gir oraya sfc /scannow yaz ve windows cd ni cd rom a yerlestir,windows senin ozel dosyalarına karısmadan kendi eksik dosyalarını bulup yukleyecektir
Gizli dosyaları göreme sorunu olanlar
Orjinalden alıntı: Poseidon58
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\hidden oranı 0 olmalı Yada Showsuperhidden HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ CurrentVersion\Explorer\Advanced anahtarlarının değerleri 1 olacak
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Gizli dosyaları göreme sorunu olanlar
Orjinalden alıntı: Poseidon58
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\hidden oranı 0 olmalı Yada Showsuperhidden HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ CurrentVersion\Explorer\Advanced anahtarlarının değerleri 1 olacak