bilgisayarım utorrent indirme yapıyordum gece acık bıraktım işten 6 da geldim bilgisayar kapanmış acmaya kalktıgımda ekran gelmiyor bi defa acıldı ondada mavi ekran geldi format atamıyorum acılış yazıları bile gelmiyor dvd yanıp sönüyo monütör de öyle işlemci fanından dediler onu degiştirdim harddiskten dediler onuda degiştirdim bilgisayarı actıgım da yazılar gelmiyor ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bios a reset atmayı dene sonuç olmaz sa ekran kartını sök bekle biraz tekrar tak yine sonuç olmazsa bi biiiiiiiiiiiiiiiiiiip sesi vermesi lazım hata sesi onu dinle ona göre hatayı bulabilirsin
bip sesi gelmiyor benim bilgisayardan işlemci şimdi degiştirdim calıştı 1 saat bgibi ondan sonra acılmadı ekran kartını cıkarıp taktım hemde iyice temizledim taktım calışmadı lütfen yardımmmmm
arkadaşlar yardım lütfennnnnn
kardeş remle ekran kartını kontrol et belki ekran kartı slot yuvasında kayma olmuştur remde aynı şekilde sök yeniden tak belki olur
extra tum donanimlari sok sonra tek tek tak calistir min donanimla sonra hatanin nerede oldugunu bulabilirsin
arkadşlar tamamen hepsini denedim ama calışıyo 1 saat sonra tamamen donuyo acmaya calıştıgımda acılmıyor ne yapcagımı bilmiyorum
işlemci fanını kontrol ettin mi? belki ısındığından dolayı kapanıyordur.
bak şimdi pc e elektirik gelmiyorsa bi kere power sup ın yanmıs demektir mavi ekran geliyorsa ya ram bozuk yada hard disk eger bunlarda bi sorun yoksa ekran kartına bi bak
elektrik anakarta gelio ramları degiştirdim hardiskte degiştirdim işlemciyi sadece ekrankartı ile anakrt kaldı yani bilgisayarı tamamen atacam teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme