Şimdi Ara

Bilgisayarım hic acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım utorrent indirme yapıyordum gece acık bıraktım işten 6 da geldim bilgisayar kapanmış
    acmaya kalktıgımda ekran gelmiyor bi defa acıldı ondada mavi ekran geldi format atamıyorum acılış yazıları bile gelmiyor
    dvd yanıp sönüyo monütör de öyle işlemci fanından dediler onu degiştirdim harddiskten dediler onuda degiştirdim
    bilgisayarı actıgım da yazılar gelmiyor ne yapabilirim
    yardımlarınızı bekliyorum
    teşekkür ederim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bios a reset atmayı dene sonuç olmaz sa ekran kartını sök bekle biraz tekrar tak yine sonuç olmazsa bi biiiiiiiiiiiiiiiiiiip sesi vermesi lazım hata sesi onu dinle ona göre hatayı bulabilirsin
  • bip sesi gelmiyor benim bilgisayardan işlemci şimdi degiştirdim calıştı 1 saat bgibi ondan sonra acılmadı
    ekran kartını cıkarıp taktım hemde iyice temizledim taktım calışmadı
    lütfen yardımmmmm
  • arkadaşlar yardım lütfennnnnn
  • kardeş remle ekran kartını kontrol et belki ekran kartı slot yuvasında kayma olmuştur remde aynı şekilde sök yeniden tak belki olur
  • extra tum donanimlari sok sonra tek tek tak calistir min donanimla sonra hatanin nerede oldugunu bulabilirsin
  • arkadşlar tamamen hepsini denedim ama calışıyo 1 saat sonra tamamen donuyo
    acmaya calıştıgımda acılmıyor
    ne yapcagımı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işlemci fanını kontrol ettin mi? belki ısındığından dolayı kapanıyordur.
  • bak şimdi pc e elektirik gelmiyorsa bi kere power sup ın yanmıs demektir mavi ekran geliyorsa ya ram bozuk yada hard disk eger bunlarda bi sorun yoksa ekran kartına bi bak
  • elektrik anakarta gelio ramları degiştirdim hardiskte degiştirdim işlemciyi sadece ekrankartı ile anakrt kaldı
    yani bilgisayarı tamamen atacam teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.