AÇILDIKTAN ON AN BEŞ DAKİKA SONRA ESKİ NETLİĞİNE KAVUŞSADA BU ÇİZGİ CİZGİ ÇAMUR GİBİ GÖRÜNTÜNÜN SEBEBİ NE OLABİLİR SİZCE
EKRAN KARTI VEYA MONİTÖR İKİSİNDEN BİRİ AMA O BOZUKLUK ESNASINDA EKRANIN KENDİ MENÜ İŞARETLERİ DE ÇİZGİLENİYO YANİ GELEN GÖRÜNTÜDEN DOLAYI OLMADIĞINI EKRAN KAYNAKLI OLDUĞUNU GÖZTERİR Mİ SİZCE ?
uppssU
kullanıcısına yanıt
makinanız dizüstü ise bağantı pinlerinde veya kabola sıkıntı olabilir
masa üstü ise vga kablosundan dolayı olabilir ama 10 15 dk sonra
düzeliyor dediğinize göre ekran kartı ısındıktan sonra görüntüyü net
veriyor büyük ihtimal ekran kartınızda problem var ama ilk önce kablo
kontrolu yapmak tabi bu kontrol masaüstü için geçerli ilk aklıma gelenler bu kadar
sizin yorumunuza göre ilerleriz tekrardan
bağlantılarım da veya kablolarda herhangi bir problem yok..
Benimkide geç açılıyor :/
uppssU
kullanıcısına yanıt
kablolarda sıkıntı yok ise ekran kartında sıkıntı olduğu yönünde düşüncem
hala ama belki monitörden kaynaklıda olabilir sistem eskimi yenimi
bilemediğim için bu şekilde yorumluyorum eğer zaten ekran kartından
ise gün geçtikçe dahada kötüye gidicek görüntünüz (kötüye dememdeki kasıt görüntü hiç gelmiycek)
Bendede anı sorun olmustu. ekran dan dolayı oluyor olabılır. kullandıgım birkac ekran var aynı model. ama sadece bır ekranda boyle oluyor. bu surunun gelme sebebı bende cozunurlugu deıstırgımde oluyor. bazen LoL oynarken cozunurlugu degıstırıncede oluyor ve dıkkatımı ceken sey ekran cok ısınıyor. uzgunum bu bır cozum degıl ama önlen ıcın gerek duydum.
ekrankartı modeli ve kullanım yılı nedir?
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme