Şimdi Ara

Bilgisayarım kapandı ve açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bilgisayarım eski bu nedenle kasanın içini komple değiştirmiştim 1 sene daha idare etsin diye ki zaten öyle oldu. 1 seneyi biraz geçtik yine sorunlar çıkardı ama idare ediyordum. Fişlerini komple çıkarıp takıyordum vs vs. Böyle olunca biraz daha düzenli kullanmaya başladım bilgisayarı zorlamadım. Birgün kapattım bilgisayarı aldım eşyalarımı gittim adapazarına ve 2 gün kaldım. Döndüğümde ise sonuç hüsran. Bilgisayarım açılmıyor. Zaten açılmıyordu ilk bastığımnda fakat bir şekilde düzeliyordu. Şimdi ise 7 8 ay olacak bıraktım bilgisayarı dokunmadım bir daha. Kasa baya eski olunca uygun anakart bulmakta zorlaşıyor ve fiyatta artıyor bu nedenle ve bende madem öyle kasayı komple değiştiririm dedim bıraktım. Sorum şu olacak bilgisayarım neden açılmıyor olabilir? Ben yapabilirmiyim? Bilgisayarın içinden anlamıyorum ram mam araamız pek iyi değildir. :)

• Dostum eqer power çalısıyorsa uzun bir dıt sesi geliyor ise ramdan kaynaklanan bi sorundur

ya da hard disk ışığı sabit yanıyor ise harddisk hatası weriyor

ama eqer diyosan ki power çalışmıyor. Power suppy yanmıs olabilir eqer bu nedenden kaynaklanıyorsa 25-30 gbi bi maliyeti var power alıcaksın yeni diğer sorunlar içinde ramı çıkarıp tekrar tak... vs vs :D
  • Dız sesi var arkada takılı olan fişten geliyor. Peki kurcalayarak içini bi şekilde açmam mümkün değil mi?
  • Benim eskş bilgisayarımdada böyle bir sorun olmuştu ramın slotunu değiştirdim yani diğer slota taktım ve düzelmişti
  • hocam cızz diye ses power supply ordaki kablodan geliyorsa power supplyda sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı Fuat

Benim bilgisayarım eski bu nedenle kasanın içini komple değiştirmiştim 1 sene daha idare etsin diye ki zaten öyle oldu. 1 seneyi biraz geçtik yine sorunlar çıkardı ama idare ediyordum. Fişlerini komple çıkarıp takıyordum vs vs. Böyle olunca biraz daha düzenli kullanmaya başladım bilgisayarı zorlamadım. Birgün kapattım bilgisayarı aldım eşyalarımı gittim adapazarına ve 2 gün kaldım. Döndüğümde ise sonuç hüsran. Bilgisayarım açılmıyor. Zaten açılmıyordu ilk bastığımnda fakat bir şekilde düzeliyordu. Şimdi ise 7 8 ay olacak bıraktım bilgisayarı dokunmadım bir daha. Kasa baya eski olunca uygun anakart bulmakta zorlaşıyor ve fiyatta artıyor bu nedenle ve bende madem öyle kasayı komple değiştiririm dedim bıraktım. Sorum şu olacak bilgisayarım neden açılmıyor olabilir? Ben yapabilirmiyim? Bilgisayarın içinden anlamıyorum ram mam araamız pek iyi değildir. :)

Muhtemelen PSU yanmış.

• Psu yanmıs olabilir arkadaşarın dediği gbi güzel ce psu yu sök . yeni bir psu al yeniden tak kasaya güle güle kullan dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.