Şimdi Ara

Bilgisayarım Kapanıyor yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım grafik açısından kaliteli bir oyun oynayınca kapanıyor, örneğin gta 3 te falan sorun yok ama counter source gibi grafik açısından iyi bir oyun açınca belli bir süre sonra ısınıp kapanıyor, ısıölçer programı yükledim, ekran kartı 48-50 civarlarında ama dokununca bayağı sıcak oluyor, işlemci çift çekirdek olduğu için program core#1, core#2 şeklinde gösteriyor, core#1 70 derece civarında iken core#2 100 küsür dereceyi görüyor ve 106 derecenin üstüne çıkınca kapanıyor lütfen yardım edin

Ekran kartım : ASUS Ati Radeon HD 3450 (fansız ama fan monte ettim fan sayesinde dokununca oluşan sıcaklık gitmiş oluyor ama yinede kapanıyor)

İşlemcim : Amd Athlon 4200 + 2,16

2 GB DDR 2 Ram'im var (bilgisayarcı birinin frekansı farklı demişti)

250 Watt Power var

bu ısınma ile ilgili resim
     Bilgisayarım Kapanıyor yardım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLoryßoy -- 20 Ekim 2012; 19:53:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GLoryßoy

Arkadaşlar bilgisayarım grafik açısından kaliteli bir oyun oynayınca kapanıyor, örneğin gta 3 te falan sorun yok ama counter source gibi grafik açısından iyi bir oyun açınca belli bir süre sonra ısınıp kapanıyor, ısıölçer programı yükledim, ekran kartı 48-50 civarlarında ama dokununca bayağı sıcak oluyor, işlemci çift çekirdek olduğu için program core#1, core#2 şeklinde gösteriyor, core#1 70 derece civarında iken core#2 100 küsür dereceyi görüyor ve 106 derecenin üstüne çıkınca kapanıyor lütfen yardım edin

Ekran kartım : ASUS Ati Radeon HD 3450 (fansız ama fan monte ettim fan sayesinde dokununca oluşan sıcaklık gitmiş oluyor ama yinede kapanıyor)

İşlemcim : Amd Athlon 4200 + 2,16

2 GB DDR 2 Ram'im var (bilgisayarcı birinin frekansı farklı demişti)

250 Watt Power var

İşlemcinin aşırı ısınmasından pc kendini otomatik kapatıyor.İlk işlemciyi termal macunlayın.Daha sonra işlemci fanını temizleyin.Büyük olasılıkla sorun ortadan kalkacaktır.

• cevap için teşekkürler...
  • eğer işlemci macunu ile işin halolmazsa power supply dene derim sana.. işlemci ısınsa norma kullandıgınzdada 2 3 saat için kapanma yapar bilgisayar.ama oyun modundayken kapanma yapıyorsa 2 ihtimali var 1.ekran kartı 2.power supply
  • quote:

Orijinalden alıntı: uquray

eğer işlemci macunu ile işin halolmazsa power supply dene derim sana.. işlemci ısınsa norma kullandıgınzdada 2 3 saat için kapanma yapar bilgisayar.ama oyun modundayken kapanma yapıyorsa 2 ihtimali var 1.ekran kartı 2.power supply

öncelikle cevabın için teşekkürler , ilk önce işlemciye termal macun sürdürüp sorunun hala devam edip etmedğine bakacağım, eğer hala devam ediyorsa elimde 9400 gt ekran kartı var onu takıp deneyeceğim, eğer sorun hala devam ediyorsa 2. ihtimal dediğin power'da bir sorun olma ihtimaline yöneleceğim
  • quote:

quote:

eğer işlemci macunu ile işin halolmazsa power supply dene derim sana.. işlemci ısınsa norma kullandıgınzdada 2 3 saat için kapanma yapar bilgisayar.ama oyun modundayken kapanma yapıyorsa 2 ihtimali var 1.ekran kartı 2.power supply

öncelikle cevabın için teşekkürler , ilk önce işlemciye termal macun sürdürüp sorunun hala devam edip etmedğine bakacağım, eğer hala devam ediyorsa elimde 9400 gt ekran kartı var onu takıp deneyeceğim, eğer sorun hala devam ediyorsa 2. ihtimal dediğin power'da bir sorun olma ihtimaline yöneleceğim

Dostum benimde bilgisayardan 3-5 gündür sıkıntım vardı.İlk açışımda 1-2dk sonra sonraki açışlarımda hemen kapanıyordu.Onca süre düşündüm ne olabilir diye.Sonradan işlemci sıcaklığına bakim dedim.iyikide bakmışım bilgisayarı ilk açışımda 65 derece gözüküyordu ve yaklaşık 40 sn içerisinde bir anda 92 dereceyi gördü ve kapandı.İşlemciye macun sürücem.Bakalım ne olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: burakk055

quote:

quote:

Dostum benimde bilgisayardan 3-5 gündür sıkıntım vardı.İlk açışımda 1-2dk sonra sonraki açışlarımda hemen kapanıyordu.Onca süre düşündüm ne olabilir diye.Sonradan işlemci sıcaklığına bakim dedim.iyikide bakmışım bilgisayarı ilk açışımda 65 derece gözüküyordu ve yaklaşık 40 sn içerisinde bir anda 92 dereceyi gördü ve kapandı.İşlemciye macun sürücem.Bakalım ne olucak

inşallah sorunun düzelir, sonucu buraya yazarsan bizlere de yol göstermiş olursun, sonucu bekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım Açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakk055

quote:

quote:

inşallah sorunun düzelir, sonucu buraya yazarsan bizlere de yol göstermiş olursun, sonucu bekliyoruz

Pc ilk açılışta kapanma sorunu benimde başıma gelmişti daha sonra virüsten kaynaklı bir proglemmiş format attım sorun kalmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.