Şimdi Ara

Bilgisayarım Kendini Resetliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 2 aydır bu sorunla uğraşıyorum 4 yıl önce toplamıştım bu kasayı fakat son 2 aydır her türlü sorunu çıkardı öncelikle 350w power suply yandı daha iyi olsun diye 550w aldım aldıktan 1 hafta sonra bilgisayar kendını resetlemeye bi süre sonra çok sık olmaya basladı ve hiç acılmamaya basladı anakart ekranı geldigi an resetliyodu bi süre sonrada tamamen gitti açma kapatma tusuna elektrik gelmiyodu 1 ay once asus h61m-k anakart aldım 1 hafta sorunsuz kullandım suanda bazen günde 10 kez bazen haftada 1 kez bazen günde 1 kez kendını resetliyor herşeyin ısısını kontrol ettim normal derecede bilisayarcıya vermeye korkuyorum her verdıgımde baska bi arıza buluyo yardımcı olursanız ve napmam gerektigini söylersenız sevinirim

Pc Özellikleri
    2 GB Amd Radeon 5500 HD series Harici ekran kartı
    i5 3300 3.00 ghz intel işlemci
    120 Gb SSD intel harddisk
    500 Gb Hdd
    8 Gb 1333 Mhz Ram
    Asus H61m-K anakart

• genelde oyunlardamı bu sorun oluyor bide kasanın fanlarını felan güzelce temizle dikkat et işlemci ayakları felan kırılmasın
  • Öncelikle kasanın kapagını aç masaya yan yatır. Kabloları vs sökmeden.. Anakartı kontrol et patlak kondansatör var mı diye. varsa büyük iht ondandır. yoksa bütün kabloları 1 kere sök tak.. Dvd ni tamamen sök. Kasa fanı varsa onuda sök.. Test et.. Sıkıntı olmazsa söktüğün şeyleri taka taka dene neyden sonra sıkıntı olursa arıza ondandır.
    Gene olmazsa power sw kabloyu sök.. Reset swyide sök.. Power ı resetin yerine tak dene.Sorun çözülürse tuş bozuktur.çözülmezse bu sefer hepsini sök. Bir tornavida ile power sw takılı oldugu yere dokun.. Start alsın birde öyle dene
    Gene olmazsa kasanın ön usb kart okuyucu ses slotu cart curt ne varsa sök tekrar dene.

Aklıma gelenler bunlar. Genelde çok komik sebeplerden olabiliyor tuş bozuklugu ws gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCocuk44

genelde oyunlardamı bu sorun oluyor bide kasanın fanlarını felan güzelce temizle dikkat et işlemci ayakları felan kırılmasın
    hayır normal zamandada oluyor youtubeden şarkı dinlerken , dizi izlerken vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeniXa

Öncelikle kasanın kapagını aç masaya yan yatır. Kabloları vs sökmeden.. Anakartı kontrol et patlak kondansatör var mı diye. varsa büyük iht ondandır. yoksa bütün kabloları 1 kere sök tak.. Dvd ni tamamen sök. Kasa fanı varsa onuda sök.. Test et.. Sıkıntı olmazsa söktüğün şeyleri taka taka dene neyden sonra sıkıntı olursa arıza ondandır.
    Gene olmazsa power sw kabloyu sök.. Reset swyide sök.. Power ı resetin yerine tak dene.Sorun çözülürse tuş bozuktur.çözülmezse bu sefer hepsini sök. Bir tornavida ile power sw takılı oldugu yere dokun.. Start alsın birde öyle dene
    Gene olmazsa kasanın ön usb kart okuyucu ses slotu cart curt ne varsa sök tekrar dene.

Aklıma gelenler bunlar. Genelde çok komik sebeplerden olabiliyor tuş bozuklugu ws gibi

bu konudan anlayan bir arkadaşıma hepsini yaptırıcam en kısa zamanda yorumun ıcın cok teşekkürler

• kaanpasa1866 K kullanıcısına yanıt
    ya seni yanlış yönlendirmek istemem ama bu aldığın power seni yanltıyor olabilir iade edip yenisini alabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCocuk44

ya seni yanlış yönlendirmek istemem ama bu aldığın power seni yanltıyor olabilir iade edip yenisini alabilirmisiniz

aldıgım powerın 2 yıl garantili olduğunu söylediler söylediğini denemekte fayda var musait olunca direk yenısını almaya gideceğim teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kendi kendine kapanıyor !
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaanpasa1866 K kullanıcısına yanıt
    bunu ver aynısından geri versinler gidip bidaha para verme başka powerlere
  • ramın yerinide bir değiştirde belki sorun çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.