Arkadaşlar bilgisyarım internete girdikten sonra , 5 dk 20 dk arasında kitleniyor ve hiçbirşeye cvp wermiyor gittiğinde kulaklıktan cızırtı geliyo hep aynı seviyede . herneyse bilgisayarıma en az 5 kere format attım kill disc yaptım guttman YAPTIM !! hayır sorun devam ediyor internete girince ( doubleclick ATDMT , serving-sys , bunun gibi 6 tane cookie bulaşıyor ve hiçbir şekilde silinemiyor . Denediğim Virüs Programları - Nod32 , Panda2009 , Panda2010 , Kaspersky , Spyware Doctor .- Panda ve Kaspersky virüsler gelir gelmez yakalayabiliyor ancak silemiyorlar . Biryere kadar virüslerle baş edebiliyordum ancak bugün usb ye de hakim olmaya başladı ve 1 tb lık film arşivimi sildi . girdiğimde biçimlendirmek istermisiniz yazısını gördüm oda kalmadı USB Mouse Kullanıyorum Logitech g5 dpi ayarlarıyla oynuyor kendiliğinden mouse gidp geliyo çıldırıcam resmen bi çözüm önerisi olan warsa lütfen arkadaşlar bekliyorum sistme geri yüklemede olmuyo ayrıca ve başlat a 5 kere basnca açılıyo gıcık ta bana Not: Sistem taramadan geçti , Birtek anakart kaldığı için ASUS servisinne yolladım sorunsuz dediler geri yolladılar :D
neden hep böyle oluyor ya konu ben olunca :D kimse bişey yazmıyor
Arkadaşım Güç Kaynagını Degiştirmen senin için yeterlidir...
güç kaynağı derken ne demek istediniz anlamadım
bios a format attm pili çıkarıp taktım yani yine olmadı arkadaşlar bunun bi çözümü yokmudur?
Sorun Power dan mı yok virusten mi onu tesbit etmek lazım. Size tavsiyem öncelikle sağlam bir bilgisayardan bitdefender veya Nod32 gibi manual güncelleme yapabileceğiniz antivirus yazılımı var ise onu update dosyası ile birlikte edinmeniz ve sisteminize format attıktan sonra kurmannız. (ben bitdefender kullanıyorum firewall özellikli sürekli internetteyim 2,5 yıldır da format atmadım makinaya virus filan bişiy bulaşmadı.)Tabii formattan sonra internet bağlantısı yapmayın. Kurmanız gereken programları kurun winrar/winzip nebilim office vs genel kullanım haricinde başka programlar kullanıyorsanız kurmadan önce virüs taraması yaptırın. Herşey stabil ise sorun kurduğunuz başka bir program nedeniyle oluşuyordur. Yok daha yeni format atmışsınız ve daha hiç birşey kurmamışsanız kitlenmeler sapıtmalar oluyorsa ozaman donanım arızası var gibi gözüküyor. Benim de kuvvetle ihtimal verdiğim power supply ünitesidir. 2. sırada ram vs gibi sayabilirim. internet için windows firewall u veya ekstra bir firewall kullanmanızı da öneririm.
kesinlikle ya power suply yada virus makinanda c veya d veya başka bir disk varsa onların içinde virus olma olasılıgı çok yüksek ve sorun bundan kaynaklanıyor olabilir tek başına kullanabilecegin 1 adet temiz bir disk tak öyle kur sonuc olumsuz ise power değiş
quote:
Orijinalden alıntı: macet1981
Sorun Power dan mı yok virusten mi onu tesbit etmek lazım. Size tavsiyem öncelikle sağlam bir bilgisayardan bitdefender veya Nod32 gibi manual güncelleme yapabileceğiniz antivirus yazılımı var ise onu update dosyası ile birlikte edinmeniz ve sisteminize format attıktan sonra kurmannız. (ben bitdefender kullanıyorum firewall özellikli sürekli internetteyim 2,5 yıldır da format atmadım makinaya virus filan bişiy bulaşmadı.)Tabii formattan sonra internet bağlantısı yapmayın. Kurmanız gereken programları kurun winrar/winzip nebilim office vs genel kullanım haricinde başka programlar kullanıyorsanız kurmadan önce virüs taraması yaptırın. Herşey stabil ise sorun kurduğunuz başka bir program nedeniyle oluşuyordur. Yok daha yeni format atmışsınız ve daha hiç birşey kurmamışsanız kitlenmeler sapıtmalar oluyorsa ozaman donanım arızası var gibi gözüküyor. Benim de kuvvetle ihtimal verdiğim power supply ünitesidir. 2. sırada ram vs gibi sayabilirim. internet için windows firewall u veya ekstra bir firewall kullanmanızı da öneririm.
hemen power supply e yönlendirmeyin adamı sorununun spyware olduğu çok açık. anti-virus/anti-spyware denen gereksiz şeylerle de uğraşma. boşuna zaman kaybı, hiçbir şekilde sistemini taratıp da komple kurtulamazsın virüslerden, hani kurtulsan bile çoğu dosya hasar göreceği için asla düzgün gitmez işlerin.
o yüzden format diyorum
hiç donanıma masraf yapma.
sorunun tamamen kalkmasını istiyosan komple biçimlendirr
arkadaşlar ilginiz için teşekkürler ancak , bilgisayara onlarca here format attım bugün tekrar teknik servise götürdüm ---- CPU Pinleri Hasarlı --- şeklinde bi yazıyla geldi şimdi neyapmam gerek :D
bugün ayrıca xp sildim vista kurdum bi değişiklik olurmu diye sapıtmalar tam yol devam :D kitleniyor mouse gidip geliyor
Formatı tüm diske atıyorsun di mi?
tabiki tüm disc e atıyorum C - D yok sadece C war zaten
cpu pini hasarlıysa tamir veya yenisini almaktan başka çaren yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme