Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM OYUNLARDA KİTLENİYOR!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım : p4 3.0 GHz - 512mb ddr 400 ram(kingston) - 256 mb ati radeon 9600 XT ekran kartı(sapphire) - windows XP pro service pack 2 (yazmadığım önemli bi parça varsa söyleyin)
    LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!Doğru düzgün oyun oynayamıyorum bilgisayarım bir süreden sonra kitleniyor reset atmak zorunda kalıyorum

• gok90 Bilgisayarının sistem özellikleri epeyce yüksek... Duyduğum kadarıyla P4 3.0 Ghz'lerde aşırı ısınma sorunu bulunuyormuş... Sistemindeki ek fanın, işlemci üzerindeki değil ek fanının özellikleri yazar mısın?

Saygılar...
  • arka planda çok fazla program çalıştırdıın için olabilir firewallar antivirüsler antispylar ve bilimum gereksiz programlar oyun oynarken
    edit:gonç ısınma problemi olsa direk restart atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::__link__::.. -- 6 Nisan 2005, 18:48:16 >
  • ek fanım yok....
  • öyle insanlar varki benle kavga edio benim makinemde ısı sorunu olmaz diye neden olmaz diorum fanım var dio ne fanın var diorm normal fan dio 5 dolarlık oem fanları dio adamlar ve benle kavga ediolar bu gün kafayı sıyırıodum onun yüüzünden
    arkadaşım madem bu sistemde bi makinan var şimdiden bi ek fan al fan seçimleri için de o/c bölümüne bak
  • ..::__link__::.. ilk akla o gelmişti fakat haklı olduğunu düşünüyorum şu anda!

Fakat arkadaşın sistemi çok iyi arka-planda o kadarda çok şey çalıştırmadıktan sonra donma olmaz gibime geliyor!

Virüs, spy temizleme programları ile tüm sistemini taratmanı, bilgin varsa önemli dosyaları yedekleyip format atmanı tavsiye ederim!

Saygılar..
  • Birde ..::__link__::..'in dediği gibi o/c bölümünden kaliteli bir fan baksan şimdi ve gelecekte senin için çok iyi olur!

Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • P4'lerin yüksek işlemcileri gerçekten çok ısınıyor. Özellikle oyunlar gibi zorlayyıcı uygulamalarda kilitlenmesi stabilite kaynaklı bir sorun olduğunu gösteriyor. Yinede güç kaynağınızın ne olduğunu sorayım çünkü stabilite için güç kaynağı çok önemlidir.
  • güç kaynağımın ne olduğunu bilmiyorum fan alırsam acaba sorun geçer mi? bir de:

başka bi forumda bana şöyle demişlerdi:masaüstünde sağ tıkla özellikler-ayarlar-gelişmiş-orada overdrive yazar onu kapat dediler ve ben aynısını yaptım ama gelişmiş e geldim orada overdrive diye birşey yok...... bi de overdrive diye bişey yoksa senin kartın 9600 xt deil sana kakalamışlar onu normal 9600 u overclock yaparak 9600 XT yapmışlardır dediler.BEn de ne yapçağımı şaşırdım.Şimdi de ekran kartımın 9600 XT olmadığından şüpheleniyorum(ha bu arada son sürücüleri yükledim)
  • Düşük kapasiteli PSU'lar mevcut parçalarıda ısıtırlar. Çünkü sistem stabil olarak çalışamamaktadır ki bu da doğal olarak kilitlenmelere sebet olur. PSU kaliteli olur ama işlemcinizin stock fanı yeterli gelmez o zaman işlemci ısınır ve uygulamalarda sistem kilitlenebilir. Çözümü deneme yanılma yolu ile bulacaksın. İlk önce PSU ne onu öğren yada başka bir PSU ile dene bakalım aynı sorunlar olacakmı? Olmazsa işlemci soğutucusunu değiştirin. Dijitalcenter'da çok güzel soğutmalar var. Buraya tıkla burada güzel soğutma çeşitleri mevcut.
  • peki bu sorunum ne olacak hala ekran kartımdan şüpheleniyorum:

başka bi forumda bana şöyle demişlerdi:masaüstünde sağ tıkla özellikler-ayarlar-gelişmiş-orada overdrive yazar onu kapat dediler ve ben aynısını yaptım ama gelişmiş e geldim orada overdrive diye birşey yok...... bi de overdrive diye bişey yoksa senin kartın 9600 xt deil sana kakalamışlar onu normal 9600 u overclock yaparak 9600 XT yapmışlardır dediler.BEn de ne yapçağımı şaşırdım.Şimdi de ekran kartımın 9600 XT olmadığından şüpheleniyorum(ha bu arada son sürücüleri yükledim.
    ?????????????????????????????????????????????????????????????LÜTFEN YARDIIIIIM!!!!!!!!!!! şimdi de ekran kartımın 9600 xt olmadığından şüpheleniyorum
  • lütfen yardım edin!!!!!!!
  • Gok90 makinen iyi ve ekran kartında yeterli...P4 lerin ısınma sorununa gelince:Eğer orijinal fanını kullanıyorsan normal ısı değerlerinde kalır..Ekran kartının sürücülerini güncelle ve directx sürümünü kontrol et.....Tahminimce sorunun bunlardan kaynaklanıyor.....Sonucu yazarsan sevinirim...
  • ekran kartı sürücüsünü yeni yükledim direct-x 9.0-c şimdi oyuna gireceğim sonucu bildiririrm
  • Aynı sorun bende de oluyor. Oyuna girdikten bir süre sonra bilgisayar kitleniyo ve daha sonraki kitlenmeler daha çabuk geliyor. Acaba bu biosun güncellenmesiyle giderilebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.