Şimdi Ara

Bilgisayarım Sürekli Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 Aydır bu hatayı alıyorum harici ekran kartı takdığımda bilgisayar sürekli donuyo şu anki ekran kartım powercolor hd5670 2 gb işlemci inteel pentium 4 3.00 ghz ram 1.50 gb 160 gb hdd sorun nedir acaba bilen var oyunlarda girdiğide en fazla 5 dk sonra donuyor yeniden başlatılıyorve açıldığında blue screen hatası geliyor donduktan sonrada renk renk oluyor ekran görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermeyi kesti fakat bu durumdan kurtuldu diyor qafayı yiyecem Ltfn Yardım endinnnnnn !!!!1

• power supply kaç watt ve hangi marka?oyun oynarken ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları kaç dereceye ulaşıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

power supply kaç watt ve hangi marka?oyun oynarken ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları kaç dereceye ulaşıyor?
    P4 ve 5670 riskl iş nedenmi 4670 pentium d 820 işlemci ile sorun yaşatmıştı büyük ihtimalle işlemci ve psu'dan kaynaklanıyor olabilir p4 lü sistemde 500 watt psu olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

P4 ve 5670 riskl iş nedenmi 4670 pentium d 820 işlemci ile sorun yaşatmıştı büyük ihtimalle işlemci ve psu'dan kaynaklanıyor olabilir p4 lü sistemde 500 watt psu olmaz

Alıntıları Göster
    qafayı yemezsin merak etme
    P4 sistemde darboğaz yapıyor sorun ondan.
    Neden ilk 5 dk yapmıyor dersen ısınmadığı için ısındıktan sonra dahada zorlanınca donar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

Neden ilk 5 dk yapmıyor dersen ısınmadığı için ısındıktan sonra dahada zorlanınca donar

Alıntıları Göster
    ekran kartını baska pc de bi dene onda sorun olabilir bi ihtimal daha var oda psunun düşük watt olması ve ekran kartınla beraber sistemini kaldıramaması

• DarbogaDan pc restart mi atar allah askina. PSU dan dir sorun. Furmark acin pc gene kapanmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

DarbogaDan pc restart mi atar allah askina. PSU dan dir sorun. Furmark acin pc gene kapanmasi lazim.
    power supply 400 watt

ilk önce donuyor donra herhangi bir renk oluyor mavi kırmızı vs sonra ses gidiyor 5 sn sonra ses ve ekran geri geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meritooo

power supply 400 watt

ilk önce donuyor donra herhangi bir renk oluyor mavi kırmızı vs sonra ses gidiyor 5 sn sonra ses ve ekran geri geliyor

Alıntıları Göster
    ekran kartında bir sorun yok markası powercolor radeon 5670 hd ve ayrıca 2 gb başka pc lerde denedim sağlam çalışıyor

Zaten kartı Alalı 1 hafta oldu 0 aldım ek güç girişi diye bişi varmış var 6 girişli 6 pin kablo gerekiyodu onu sağlam 250 watt lık bir powerden kablo kesip yaptım herşeyi tam güncel driveri de var sıcaklıkları normal ekran kartı buz gibi fakat cpu yanıyor acaba ram mi eksik ekran kartına göre gta 4 vs oyunlara girdiğimde ram ekran kartından emiyor 1.50 gb ram gta 4 e girince 512 mb alıyor ekran kartından

• quote:

ekran kartında bir sorun yok markası powercolor radeon 5670 hd ve ayrıca 2 gb başka pc lerde denedim sağlam çalışıyor

Zaten kartı Alalı 1 hafta oldu 0 aldım ek güç girişi diye bişi varmış var 6 girişli 6 pin kablo gerekiyodu onu sağlam 250 watt lık bir powerden kablo kesip yaptım herşeyi tam güncel driveri de var sıcaklıkları normal ekran kartı buz gibi fakat cpu yanıyor acaba ram mi eksik ekran kartına göre gta 4 vs oyunlara girdiğimde ram ekran kartından emiyor 1.50 gb ram gta 4 e girince 512 mb alıyor ekran kartından

Alıntıları Göster
    bu arada ana kartın markası asrock p4vm890 bu ana kartı aldığım güne lanet olsun ne zaman harici ekran kartı taksam pc saçmalıyor :(

• quote:

bu arada ana kartın markası asrock p4vm890 bu ana kartı aldığım güne lanet olsun ne zaman harici ekran kartı taksam pc saçmalıyor :(

Alıntıları Göster
    ayrıca mousee de sürekli tekliyor ltfn bi çözüm yolu

• quote:

ayrıca mousee de sürekli tekliyor ltfn bi çözüm yolu

Alıntıları Göster
    tekrar açınca blue screen hatası veriyor sistem ciddi bir kapatılmadan kurtarıldı diyor işletim sistemim Windows 7 32 bit
  • quote:

tekrar açınca blue screen hatası veriyor sistem ciddi bir kapatılmadan kurtarıldı diyor işletim sistemim Windows 7 32 bit

Alıntıları Göster
    benim ekra kartı minimum 400 watt ile çalışıyomuş yani power in 400 watt olacak arkadaşdan aldım ekran felan geldi 1-2 gün sorun yoqtu sonra teklemeye başladı ve bu sorun başladıııı

• quote:

Alıntıları Göster
    400w. powerın gerçek degilse 300 320 w verir zaten , ayrıca işlemcinde geri kalmış uyuşmazlık ısınma vs. sorun yapar en iyisi orta halli bir anakart alıp işlemci ram psu degiştirmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Tmr90

400w. powerın gerçek degilse 300 320 w verir zaten , ayrıca işlemcinde geri kalmış uyuşmazlık ısınma vs. sorun yapar en iyisi orta halli bir anakart alıp işlemci ram psu degiştirmek

Alıntıları Göster
    naaptın be usta bütün moralim alt üst oldu

başqa çözüm yolu yoqmu bi yığın para onlar ram zaten 2 gb yapacam poweri ztn gerçek 400 w veriyor bu işlemciyide 10 yıldır kullanıyom daha bi sorununu görmedim

• quote:

naaptın be usta bütün moralim alt üst oldu

başqa çözüm yolu yoqmu bi yığın para onlar ram zaten 2 gb yapacam poweri ztn gerçek 400 w veriyor bu işlemciyide 10 yıldır kullanıyom daha bi sorununu görmedim

Alıntıları Göster
    sorun orda zaten 10 yıllık işlemci nin sistemine yeni ekran kartı taktıgında sorun olur :(

ayrıca win7 yerine xp ye dönsen biraz daha rahat edersin ram açısından ama yeni parçaları almadan sorunun çözülecegini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmr90 -- 13 Temmuz 2012; 12:25:18 >

• quote:

sorun orda zaten 10 yıllık işlemci nin sistemine yeni ekran kartı taktıgında sorun olur :(

ayrıca win7 yerine xp ye dönsen biraz daha rahat edersin ram açısından ama yeni parçaları almadan sorunun çözülecegini sanmıyorum

Alıntıları Göster
    qafayı yemezsin başqa çözüm de yok

Dipnot: Klavyendeki "Q" Harfini sök aksi takdirde forumdakiler farklı tepkiler gösterebilir demedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rap1d -- 13 Temmuz 2012; 12:31:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rap1d

qafayı yemezsin başqa çözüm de yok

Dipnot: Klavyendeki "Q" Harfini sök aksi takdirde forumdakiler farklı tepkiler gösterebilir demedi deme

Alıntıları Göster
    Dostum işlemci ile zerre alakası yok. Darboğazdan falan pc reset atmaz yada donmaz. Teknik bilgisi olmayanlar yorum yapmazsa arkadaşta yanlış yönlendirilmez, herkes bildiği konuda konuşmalı..

Sorununa gelince anakarta ile ilgili olma ihtimali oldukça yüksek, pci-ex slotunda da sorun olabilir, veya taktığın ek 6 pinllik güc girişini sağlıklı bağlayamadığın için yeterli güç gelmiyor olabilir, yada power kaliteli bir 400 watt olmayabilir..

Ayrıca 6 pinlik güç girişini 250 watlık bir powerdan mı söktün yoksa 250 watlık powerdan sadece kablo mu aldın? çünkü 6 pin girişi 250 watlık powerlarda olmaz..

üzerinde fabrika çıkışlı 6 pin olan kaliteli bir power dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marinexx -- 13 Temmuz 2012; 13:12:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marinexx

Dostum işlemci ile zerre alakası yok. Darboğazdan falan pc reset atmaz yada donmaz. Teknik bilgisi olmayanlar yorum yapmazsa arkadaşta yanlış yönlendirilmez, herkes bildiği konuda konuşmalı..

Sorununa gelince anakarta ile ilgili olma ihtimali oldukça yüksek, pci-ex slotunda da sorun olabilir, veya taktığın ek 6 pinllik güc girişini sağlıklı bağlayamadığın için yeterli güç gelmiyor olabilir, yada power kaliteli bir 400 watt olmayabilir..

Ayrıca 6 pinlik güç girişini 250 watlık bir powerdan mı söktün yoksa 250 watlık powerdan sadece kablo mu aldın? çünkü 6 pin girişi 250 watlık powerlarda olmaz..

mesajımı dikkatli okursan 10 senelik işlemcinin sisteminde dedim . nedir bu 10 senelik işlemci sistemi ? eski anakart eski psu eski ram . 6 pin güç girişi olmayan psu ya elle 6 pin güç girişi taktıgında nekadar sağlıklı olur ? aynı şeylerden bahsediyoruz ama hala darbogaz dedigimi düşünüyosun!

• quote:

quote:

mesajımı dikkatli okursan 10 senelik işlemcinin sisteminde dedim . nedir bu 10 senelik işlemci sistemi ? eski anakart eski psu eski ram . 6 pin güç girişi olmayan psu ya elle 6 pin güç girişi taktıgında nekadar sağlıklı olur ? aynı şeylerden bahsediyoruz ama hala darbogaz dedigimi düşünüyosun!

Sana hitaben yazdığım fikrine nerden kapıldın arkadaşım?

bu mesaja istinaden yazdım

quote:

• quote:

quote:

quote:

Sana hitaben yazdığım fikrine nerden kapıldın arkadaşım?

bu mesaja istinaden yazdım

quote:

Alıntıları Göster
    en son işlemci falan dedigim için bana yazdıgını sandım alıntı yaparsak daha iyi anlaşırız. kusura bakma çıkışım için :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.