Şimdi Ara

bilgisayarım yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd athlon xp 2500
    512 ram
    geforce4 ekran kartı
    soltek ddr 400 anakart
    80gb maxtor harddisk
    işletim sistemi xp professional(ing)
    bilgisayarımı 5 ay önce aldım hızı gayet iyiydi
    daha sonra elektrik kesinitisi sırasında anakart ve güç kaynağı
    bozuldu:aldığım yerin teknik servisi bunları yeniledi...fakat anakart değiştikten sonra bilgisayarım da eski haline göre bir yavaşlama var...eskiden bikaç işlemi zorlanmadan yaparken şimdilerde aynı işlemlerde zorlanıyor ve bazen kitlenmeler oluyor_windows açılırken de eskisine göre yavaş...
    teknik servis bilgisayarda bir problem bulamadıklarını söylediler fakat ben kullanıcı olarak farkedebiliyorum...
    C'ye format atıp tekrar işletim sistemini kurdum_defrag yaptım fakat eski hızı yok...acaba neden ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...

• biostan rem ve anakart ayarlarını yaptın mı?
  • Merhaba,
    Anakart aynı marka ve modelmi birde güç kaynağı kaç Wolt. Sanırım bir ayar veya uyum bozukluğu yaşıyorsun.
  • ram takviyesi yap bakalım bir degisiklik olucak mı ok?belkide degistirmis oldukları parcanın performansı dusuk oldugundan kaynaklanabilir...
  • BAB BENCE COK KOLAY BIR DURUM BU.BILEN BIRINE GOSTER AYARLARDANDIR KESIN.[bgdnc2]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CRe@TuReSsS</i>
    <br />BAB BENCE COK KOLAY BIR DURUM BU.BILEN BIRINE GOSTER AYARLARDANDIR KESIN.[bgdnc2]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    -1
  • anakartın fsb default 100 de falan olabilir. bunu 166 veya 170 falan yaparsan ki belki yapmışsındır ama aklıma gelen bu dülelebilir. bir de win açılmasından bahsetmişsin hdd cable selecte mi? ya da sadece master al tek ide ile cdrom ikinci ide ye bağla. hard disk tek ide de kalsın.ve winden dma ları aç pio da olabilir şu an senin ki bunu udma yapmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psikolojik olabilir abi test ettinmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.