benim bilgisayarım çok yavaştı,internet çok zor açılıyordu..sonra belgelerimi yedekleyip format attım bilgisayarımhızlandı.. sonra belgelerimi geri yükleyince tekrar internet explorer zor açılmaya başladı,bilgisayaraım yavaşladı.. format attıktan sonraki gibi hız gitti. kaspersky ve nod32 ile tekrar tekrar virüs taraması yaptırdım bişey çıkmadı. peki madem virüs yok neden yavaşladı bu bilgisayar.. lütfen yardım edin
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
senın pcde belgelerimde virüs var arkadaşım truva atı dedigimiz virüs belgelerine bulaşmış exe dosyası varsa eger onları silip tekrar bakarsan sevinirim güvenli modda acmayı unutma
yok exe dosyası ama
çok önemli bu lütfen yardımcı olun
belgelerim icindeki eski dosyalarinizi,,, yeni formatli win xp belglerim klasörüne TEK TEK ! kopyalay1n....
virüsten baska bir sorun olabilecegini düsünmek zor.. tek birsey soracagim... Eski belgelerinizin kayitli oldugu hdd nin formati fat32 miydi ?
yani formattan önce fat32 olup yeni yüklediginiz ntfs ise belki,, bi derece sroun cikartir... ama düsük bi ihtimal.
ntfs idi öncedende şimdide.. dostum hepsini tek tek kopyalamamla iş olucakmı,formatttan sonraki hıza kavuşacakmıyım.. yane bilg şuan bomboş sadece bi kaç belgelerim var bu kadar yavaşlamasıda garip bu belgelerimi nasıl temizleyebilirim hiçbir antivirüs bu trojanları temizleyemiyormu