Şimdi Ara

bilgisayarım yavaş işliyor, takılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı alalı 3 hafta oldu. Ben oyun, vs. 2013 filan indirdim bilgisayar yavaşladı sonra recovery yaptım. Şuandada bilgisayara yaklaşık 8-9 tane recovery 1 kerede format attım tamamen. Ben şimdi bilgisayarıma bir daha recovery yapmak istemiyorum smart hard diski anti şok sistemi filan özelliği var falan filan. Bilgisayarı yeniden başlattığımda takılıyor, uygulamalar yavaş açılıyor, takılmalar oluyor, bilgisayar açılışta yavaş. Daha dün akşam recovery yapıp kapattım ve şuan driverleri yükledim ve güncelleştirmeleri yapıyorum. 8.1 e yükseltçem birazdan kasılmalar, takılmalar filan neden oluyor? Tecrübesi filan olanlar baksınlar bi.
    Bilgisayar modeli:casper nirvana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expkartal -- 19 Ocak 2014; 15:15:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: expkartal

Bilgisayarı alalı 3 hafta oldu. Ben oyun, vs. 2013 filan indirdim bilgisayar yavaşladı sonra recovery yaptım. Şuandada bilgisayara yaklaşık 8-9 tane recovery 1 kerede format attım tamamen. Ben şimdi bilgisayarıma bir daha recovery yapmak istemiyorum smart hard diski anti şok sistemi filan özelliği var falan filan. Bilgisayarı yeniden başlattığımda takılıyor, uygulamalar yavaş açılıyor, takılmalar oluyor, bilgisayar açılışta yavaş. Daha dün akşam recovery yapıp kapattım ve şuan driverleri yükledim ve güncelleştirmeleri yapıyorum. 8.1 e yükseltçem birazdan kasılmalar, takılmalar filan neden oluyor? Tecrübesi filan olanlar baksınlar bi.
    Bilgisayar modeli:casper nirvana

kardeş öyle casper nirvana diye model yok o marka model adı. model no örneği : K350 - CPM750 vs vs.

ve donanımsal sorun var gibi aldığın yere geri götür format attığında geçmesi lazımsı kasılmaların uğraşma daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ocak 2014; 17:12:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.