SELAMUN ALEYKUM ÖNCELİKLE BEN 3 AY ÖNCESİNE KADAR Bİ PC TOPLATTIM VATAN BİLGİSAYARDAN. BUGÜNE KADR HİÇ SIKINTI ÇIKMADI FAKATT.. SON 2-3 GÜNDÜR NEDENSE BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA MONİTÖR 5 DAKİKA SONRA AÇILIYOR VE ÇÖZÜNÜRLÜK EN DÜŞÜKTE AÇILIYOR AMA YENIDEN BAŞLATTIĞIMDA ESKİ HALİNDE KULLANIBİLİYORUM. MONİTÖR 2. EL AMA BİLGİSAYARIM SIFIR. ACABA SORUN EKRAN KARTINDA MI YOKSA MONİTÖRDE Mİ MONİTÖRÜN BOZUK OLMASI ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ ETKİLER Mİ ACABA. EKRAN KARTIM NVİDİA GTX 750 Tİ ASUS İNŞALLAH SORUNUM MONİTÖRDEDİR HEMEN GERİ VERİRİM AMA EKRAN KARTIMDA SORUN VARSA SERVİS EN AZ 1 AY. FİŞLERİ TAKTIĞIMDA MONİTÖR AÇILIYOR IŞIĞI FELAN YANIYOR AMA GÖRÜNTÜYÜ VERMİYOR.
yusuf101998Y
kullanıcısına yanıt
1-driver ı kontrol et yanlış yanlış işletim sistemi için olanı kurmuş olabilirmisin? 2-onboard ekran kartı varsa 750ti yi devre dışı bırak birde öyle dene 3-bios ayarlarını sıfırlayıp dene 3-bazen bilgisayar açılıyor ama ekrana hiç görüntü gelmiyor? bilgisayar kitlenmiş olabilir num lock u kontrol etmende fayda var,ramlerin yerini değiştir 4-anakarta buzzer takılımı ses ile sorunu öğrenebilirsin yada anakartın üzerinde 8 digit led varsa qcode tan sorunu çözebilirsin 5-ekran kartı çıkışında vga çevirici kullanıyormusun?(monitör 5 sn geç açılması gibi bir sorunum vardı belki benzer bir durumdur)
birde çözersen haber et :)
adam belkide bozuk monitör satmıştır olamaz mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ferit34
adam belkide bozuk monitör satmıştır olamaz mı ?
Olabilüğ , olmayabilüğ .
BOZULA ALAKASI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM. YANLIŞ İŞLETİM SİSTEMİNİ KURMADIM. ONBOARD EKRAN KARTIM YOK BİLGİSAYARIM TOPLAMA. BİOS AYARLARINI SIFIRLAYINCA DÜZELECİĞİNİ SANMIYORUM BİLGİSAYARIM DAHA ÇOK YENİ.BİLGİSAYAR KİTLENMİYORUM NUM LOCKU RAHATLIKLA KULLANIBILIYORUM HATTA SİSTEM SESLERİNİ DE DUYABİLİYORUM (OTURUM AÇMA VS) 4. YÜ ÇOK ANLAMADIM AMA 5. OLAY YANİ EKRAN KARTIMDA VGA DÖNÜŞTÜRÜCÜ KULLANIYORUM.KULLANMAK ZORUNDAYIM ÇÜNKÜ EKRAN KARTINDA VGA GİRİŞİ YOK VGAYI DVİ YA BAĞLIYORUM.VE SEN 5 SANİYE GECİKMELİ DEMİŞTİN BENDE BU OLAY 5 DAKİKA YANİ %50 %50 BENZER DURUMLAR.VE EĞER SORUN ORADAYSA NE YAPMAM LAZIM DÖNÜŞÜTÜRÜCÜYÜ BAYADIR KULLANDIM YANI 3 AY KULLANDIM BİRDEN BÖYLE BİR OLAY OLDU.
yusuf101998Y
kullanıcısına yanıt
ben de arkadaşımdan aldığım hdmi vga çeviricide sorun yaşıyordum farklı bir model aldım internetten ve ürün detayında çipli yazıyordu
bu çevirici ile kullandığımda windows çipin ismini monitör isminde gösteriyordu ve sorunlarım düzeldi yeni bir hdmi to vga çevirici almanda fayda var gibi
umarım bu sebeptendir ve çözülür bende bu koşulu yakalayacağım diye günlerimi verdim :)