Şimdi Ara

Bilgisayarım > yönet > disk yönetiminde HDD 'ayrılmamış' olarak görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
17.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD 500 gb harici diskim bilgisayara bağlıyken birden bilgisayardan devre dışı oldu Bilgisayara tekrar takınca donanım takıldı sesi aldım yeni donanım yüklendi yazıyor hard diskin içindeki disk gönüyor ve ışığı da yanıyor ama artık bilgisayar görmüyor. Uydu alıcısında kayıt için kullanıyordum uydu alıcısına takınca da format atın diyor

Sağ tıklayınca resimdeki gibi oluyor

Nasıl kurtarabilirim hard diskimi İçinde bir daha tedarik edemeyeceğim televizyon kayıtlarım var. Garantisi devam ediyor ama en kötü ihtimal bir bilgisayarcıya verip içindeki kayıtları aktartacağım garantisi umurumda değil o kayıtların yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 5 Nisan 2012; 18:51:05 >

• İçindeki verileri kurtarmak için veri kurtarma programlarını deneyiniz.
  • diski görüyor acaba sata girişli başka bir kutuda denense sorun çözülebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemabal

diski görüyor acaba sata girişli başka bir kutuda denense sorun çözülebilir mi?

bu durumda içindeki diski alıp sata girişli bir kutuya takmak lazım. bu kutuyu benim bilgisayarcıya söyleyeyim. içindekileri bilgisayarıma kopyalattıktan sonra hard diski uydu alıcısı ile biçimlendirirsem sanırım kullanmaya devam edebilirim olmadı o sata kutusunu satın alıp kullanmaya devam ederim

yalnız bilgisayarcı bana dahili hard disk olsa içindeki diski alıp bir hard disk kutusuna koyup okutabilirdim bunları okutamıyoruz dedi acaba bilgisi mi yok :S :)

dediğiniz kutu böyle bir şey değil mi hem usb den bağlanabiliyor hem de sata dan

http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-elite-sata-25-usb20-esata-hdd-kutusu-ak-ic009-bk/productDetails.aspx?productId=bd8501215&categoryId=8137

benim bilgisayarımda e-sata girişi yok sanırım ama bu kutu usbden de bağlandığı için okutabilirim değil mi eğer kutu diski okursa

çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz ve yardımlarınız için

• quote:

@deejay @cabriolet1981

o sayfasyı okudum dün ve getdataback for fat32 programını denedim ama logical drives da hard diski görmediği için işime yaramadı diğer önerilen programları denemedim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 6 Nisan 2012; 16:51:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtirasentrika

quote:

bu durumda içindeki diski alıp sata girişli bir kutuya takmak lazım. bu kutuyu benim bilgisayarcıya söyleyeyim. içindekileri bilgisayarıma kopyalattıktan sonra hard diski uydu alıcısı ile biçimlendirirsem sanırım kullanmaya devam edebilirim olmadı o sata kutusunu satın alıp kullanmaya devam ederim

yalnız bilgisayarcı bana dahili hard disk olsa içindeki diski alıp bir hard disk kutusuna koyup okutabilirdim bunları okutamıyoruz dedi acaba bilgisi mi yok :S :)

dediğiniz kutu böyle bir şey değil mi hem usb den bağlanabiliyor hem de sata dan

http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-elite-sata-25-usb20-esata-hdd-kutusu-ak-ic009-bk/productDetails.aspx?productId=bd8501215&categoryId=8137

benim bilgisayarımda e-sata girişi yok sanırım ama bu kutu usbden de bağlandığı için okutabilirim değil mi eğer kutu diski okursa

diskiniz 2.5" mi 3.5" mi? buna dikkat etmelisiniz harddisk sağlamsa başka kutuda kesin çalışır

link açılmıyor ama sanırsam 2.5" hdd var elinizde. bu kadar pahalı bişey almanıza gerek yok ben 9 tl ye gittigidiyordan sata girişli almıştım işimi görüyor. yalnız almadan önce denemenizde fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemabal -- 6 Nisan 2012; 16:58:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

diskiniz 2.5" mi 3.5" mi? buna dikkat etmelisiniz harddisk sağlamsa başka kutuda kesin çalışır

link açılmıyor ama sanırsam 2.5" hdd var elinizde. bu kadar pahalı bişey almanıza gerek yok ben 9 tl ye gittigidiyordan sata girişli almıştım işimi görüyor. yalnız almadan önce denemenizde fayda var

diskim 2,5 inc verdiğim link şuyduhttp://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-elite-sata-25-usb20-esata-hdd-kutusu-ak-ic009-bk/productDetails.aspx?productId=bd8501215&categoryId=813&SKU=BD8501215

ürünün hem sata hem usb özelliği var sanırım. bu durumda usbden bilgsayara bağlayaraj okutabilirim değil mi eğer disk okunabilecek durumdaysa

tamam ben de araştıracağım

başka bir tavsiyesi olan varsa memnun olurum tekrar sağolun

• sata girişi disk üzerinde olan, yeni kutu aldığınızda diski ona bağladığpınızda usb girişli olacaktır inş hallolur verilerinizi kurtarırsınız
  • o bilgisayarcıdan aldım adam içini açıp bakmamış bile harici disklerin de okutulabileceğini bilmiyor herhalde başka bilgisayarcıya verdim ama ben çok şansızım ya WD 2,5 inc 500 gb elements hdd 'nin sata girişi yok içinde. yine de bir şeyler yapabilirim dedi bakalım yarın yazarım
  • bugün teknik servis dedi ki içindeki usb girişini değiştirmem lazım usb girişi de bir karta bağlıymış komple değişiyor o parça 70 tl dedi :S
  • yeni kablo sipariş ettim o da işe yaramadı teknik servise geri vericem usb girişinin bağlı olduğu kartı değiştirmesi için sanırım o da sata giriş takacaktır.
  • Aynı sıkıntı benim bilgisayarımda da var Hdd ayrılmamış bölümü tekrardan bölmeden ve bozmadan nasıl aktif edebilim
  • canseven C kullanıcısına yanıt
    Abi ben bi program buldum ve bu sorunu kökten kaldırdım video linkini atıcam bekleyin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video gelemeyebilir en iyisi ben size programın adını vereyim.Programın adı #Ease us Partition Master 10.5# yanlız progrmın orjinal olması yararınıza olur bir de iyi bir ingilizce istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: byDARKGaMER

Video gelemeyebilir en iyisi ben size programın adını vereyim.Programın adı #Ease us Partition Master 10.5# yanlız progrmın orjinal olması yararınıza olur bir de iyi bir ingilizce istiyor.

nasıl yaptınız biraz anlatırmısınız ayrılmamıs bölümü format atmadan nasıl kurtarabiliriz. İçersindeki bilgiler önemli aynı sorunu bende yaşıyorum.

• quote:

WD 500 gb harici diskim bilgisayara bağlıyken birden bilgisayardan devre dışı oldu Bilgisayara tekrar takınca donanım takıldı sesi aldım yeni donanım yüklendi yazıyor hard diskin içindeki disk gönüyor ve ışığı da yanıyor ama artık bilgisayar görmüyor. Uydu alıcısında kayıt için kullanıyordum uydu alıcısına takınca da format atın diyor

Sağ tıklayınca resimdeki gibi oluyor

Nasıl kurtarabilirim hard diskimi İçinde bir daha tedarik edemeyeceğim televizyon kayıtlarım var. Garantisi devam ediyor ama en kötü ihtimal bir bilgisayarcıya verip içindeki kayıtları aktartacağım garantisi umurumda değil o kayıtların yanında

hocam sorunu çözebildiniz mi. içeriğini biçimlendirmeden ulaştınız mı?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

• WD harici takılı olduğu diskinizin arkasında (usb kablosunun yanında/sagında veya solunda) açma/kapama düğmesi varsa, o takılı kalmış olabilir. Işığı yansa bile HDDnin içine giremezsiniz o durumda. Durum anlattığım gibiyse kontrol edin ve elektrikten tamamen çekip 1dk. bekleyip o şekilde deneyin.
    Bende de WD 1 TB var zaman zaman o sorunlar oluyor ve çözümü yukarıda anlattığım gibi yapıyorum.
    Not: Sürekli elekgrikte bırakmayın yani ihtiyacınız olduğunda etkinleştirin HDDyi.
    Ayrıca; Formatlama yapacaksanız da, ne tv, ne uydu alıcısı ne de win7 ve üzeri sistemle format atmayın, sadece bir işlegim sistemi kurar gibi XP CD si ile formatlayıp, biçimli haldeyken, kurulum yapmadan geri çıkın ve tekrar windows açkken biçimlendirme yapın.

• merhabalar hocam

Windows 7 bilgisayar dan hard diske Windows 10 sürümü indirdim ve yukardaki arkadaşlarınki gibi hata yaşıyorum

belgelerim gitmiş midir.

hard diski kendi bilgisayarıma takınca indirdiğim 30 GB'lık Windows 10 dosyası gözüküyor.

hard diskin boyutu 1 TB diğer belgelerime ulaşamıyorum.

Programla 80 GB geri aldım ama çok karışık oldu bana eski belgelerim lazım ulaşma şansım var mıdır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.