Şimdi Ara

Bilgisayarımda görünmeyen hdd bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimde gördüğünüz gibi 600 küsur gb lık bir görünmeyen alanım var. Bilgisayarı ilk aldığımda 900 gb lık tek bir bölüm vardı. Ben windows 7 kurmaya çalışırken diski 250 ve kalan 600 küsur şeklinde böldüm ama partition hatası aldığımdan kurulumu yapamadım. Tekrar lenovo recoveryden windows 8 e döndükten sonra bilgisayarımda sadece 250 gb lık sistem ve 25 gb lık driver kısmı gözüküyor. Kalan 600 lük kısmı ortaya çıkarmak için ne yapabilirim? Resimdeki programla birşeyler denedim olmadı.

Bilgisayarımda görünmeyen hdd bölümü

• http://ahsapteknolojisi.blogcu.com/kaybolan-d-e-bolumlerini-geri-getirmek/11926356

Şu arkadaş baya güzel bir şekilde açıklamış. 4-5 gün önce aynı olay başıma geldi. Yerel Disk D: kayboldu, bu programla arkadaşın anlatımıyla D: yi geri getirdim. Biraz incele umarım faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanoflaz

http://ahsapteknolojisi.blogcu.com/kaybolan-d-e-bolumlerini-geri-getirmek/11926356

Şu arkadaş baya güzel bir şekilde açıklamış. 4-5 gün önce aynı olay başıma geldi. Yerel Disk D: kayboldu, bu programla arkadaşın anlatımıyla D: yi geri getirdim. Biraz incele umarım faydası olur.

Yanıt için teşekkür ederim. Bu programla olmadı. Bilgisayarım(sağ tık) > Yönet > Depolama > Disk Yönetimi bölümünden biçimlendirdim halloldu.

• hee zateb biçimlendirebiliyorsanız sorun yok. Benim D: nin içi full doluydu o yüzden biçimlendirememiştim. Bu programla halletmiştim. Neyse sorununuzu çözmenize sevindim. :)
  • içinde bilgi varsa yenı surucu harfı atayın disk yönetimden ;)
  • zafercaliskan kullanıcısına yanıt
    Süpersin hacı bu kadar basitmiş. program ne gerekli. Bir Pc de biçimlendirmek zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumalisav02

Süpersin hacı bu kadar basitmiş. program ne gerekli. Bir Pc de biçimlendirmek zorunda kaldım

Rica ediyorum kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.