Şimdi Ara

bilgisayarıma indirdiğim altyazı gibi yazılı dosyaları adobe reader dahil hiç bir program açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle aöf geçen yılın sorularını indirdim adobe reader açmıyor hata veriyor.. adobeyi silip bidaha indirdim yine açmıyor çıldırıcam ?
    sonrasındada torrentlere altyazı indiriyorum,oda o şekilde.. wordde yazılar bi değişik adebede açılmıyor videoya sürüklüyorum çözümlenemiyor diyor gom indirdim olmadı... illa türkçe dublaj torrentte bulamıyorum yani ?
    uyarıları ekran yakalyıp koydum alta ...
    işte böyle oluyo adobe reader da açmıyor böyle bi uyarı veriyor bunlar sınav soruları
     bilgisayarıma indirdiğim altyazı gibi yazılı dosyaları adobe reader dahil hiç bir program açmıyor

buda sınav sorularının word deki hali

ve yine adobe readerda açılmayan torrent için indirdiğim altyazı

ayno sorular gibi altyazılarda wordde böyle not defterinde edenedim herşeyde denedim açılmıyor videoya sürüklüyorum almıyor film altyazıyı

• oncelikle winrari bilgisayariniza kurarak sıkıstırılmıs dosyayi acin icinde uzantisi srt vb.. dosyayi cikarin alt yazi dosyasi odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

oncelikle winrari bilgisayariniza kurarak sıkıstırılmıs dosyayi acin icinde uzantisi srt vb.. dosyayi cikarin alt yazi dosyasi odur.

Bir an rarlı dosyayı gom, wmp, office, reader uygulamaları ile açılmaya çalışıldığını görünce bana stres bastı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.