Sanırım HDD ile ilgili konumu yanlış yere açtım... Ama tek problemim HDD değil. Bilgisayarımda aşırı ısınma sorunu var. İşlemci sıcaklığı yük altında değilken bile 53-55 derece arasında. Ayrıca son bir ayda USB ye takılı olan aygıtları(kullanırken) görmeme problemi yaşıyorum. Sistemimde ciddi derecede bir yavaşlama da var. Sıcaklık sorunum sadece bu yaz değil geçen kışa da dayanıyor. Uzun süreden beri yüksek sıcaklıkta çalışması ve oturduğumuz yerdeki elektrik dalgalanmasının çok yoğun olmasından dolayı işlemcim yada anakartım zarar görmüş olabilir mi? Eğer zarar görmüşse evdekileri yeni bir sistem toplamak için ikna etmye çalışmaya başlayabilir miyim
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Hayır. Okullar başladı havalar soğuyor. Yemezler.
İnanması zor geliyo ama gerçekten bu sıcaklıkta çalışıyor... Bir kaç kere işlemciyi söküp termal solüsyonunu değiştirdim düzelir gibi oldu ama aradan bir ay geçince yine eski haline dönüyor... Ve bir aydan beri bilgisayar sağlıklı çalışmamaya başladı... USB ara sıra çalışmıyor, 200 GBlık HDD bozuldu, mavi ekran hataları...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme