Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 5 ay önce yeni bir bilgisayar aldım. Özellikleri şu şekilde:
Bilgisayarı ilk aldığımda bazı sorunlarla karşılaştım. Örneğin, CK3 oyununda oyun çok kısa süre oynandıktan sonra hata veriyordu. Ancak bu sorunlara fazla dikkat etmedim çünkü daha yüksek sistem gereksinimi olan oyunlarda (Star Citizen, Arma Reforger, EFT gibi) herhangi bir problem yaşamıyordum. Son zamanlarda Bannerlord oynamak istedim ve tekrar hata sorunlarıyla karşılaştım. Oyunu oynarken veya oyuna girerken hata veriyordu. Bu hatayı çözmeyi başardım, ancak şu anda RDR2 oynarken de benzer sorunlarla karşılaşıyorum. Oyun bir süre oynandıktan sonra veya oyuna girerken hata veriyor ve hiç hata raporu atmıyor. Windows 10'dan Windows 11'e geçtim, driver güncellemeleri yaptım ama sorunlar devam ediyor. Görev yöneticisinde verileri izlediğimde, örneğin ekran kartı %70, işlemci %45 civarında görünüyor. Isınma sorunu tespit etmedim çünkü benchmark testleri de yaptım. RDR2 oynarken veya bir oyun oynarken aynı anda Google üzerinden film/video açtığımda veya Discord'da yazıştığımda bilgisayar aşırı derecede kasıyor. Bu sorun eski bilgisayarımda yaşanmıyordu ve sorun kaynağını tespit edemiyorum. Format attım ama değişen bir şey olmadı. Virüs olduğundan eminim. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? |
Bildirim