Şimdi Ara

bilgisayarımda birden gitti ve tekrar açtığımdan hdd görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA şimdi beni bi bilgisayarım var ve bir çalışıyordum bilgisayarımda birden gitti ve tekrar açtığımdan hdd görmüyor ne yaptımsa bir türlü gördüremedim onun için ne yapabilirim bios hiç sorun yok hepsini kontrol ettiim gayet normal bios hdd sorun gözükmüğyor ama genede görmüyor onun için ne yapabilrim acil bekliyorum yardımlarınız.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzel_yuz -- 27 Mayıs 2006; 17:48:02 >

• hdd nin idesine başka cihazbağlama (cd rom gibi) bide biostan "load default settings" dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: guzel_yuz

MERHABA şimdi beni bi bilgisayarım var ve bir çalışıyordum bilgisayarımda birden gitti ve tekrar açtığımdan hdd görmüyor ne yaptımsa bir türlü gördüremedim onun için ne yapabilirim bios hiç sorun yok hepsini kontrol ettiim gayet normal bios hdd sorun gözükmüğyor ama genede görmüyor onun için ne yapabilrim acil bekliyorum yardımlarınız.......

zaten bıosu check ettım dıo arkadas... hdd sorun olabılır dostum bıosta sorun yoksa ve bıosta gruyorsa baska nedenı olamaz
  • harddisk gitmiş gibi görünebilir ama pek ihtimal vermiyorum.kablolarını falan tekrar tak.ve biostan gerekli yerlerden tekrar tanıt.
  • hardiskin üzerindeki çipleri kontrol et eğer ufakta olsa şişkinlik varsa yeni hdd alman gerekecek maalessef....arkadaşa da aynısı oldu ordan biliyorum
  • %90 hdd gıttı 3 tane attım ole ben tekrar gorse bıle adam gıbı randıman vermıoo
  • Hdd ni başka bi makinaya bağlamayı dene ve olmassa başka bir hdd al makinana bağla ve hdd ile anakart arasındaki bağlantı kablosunu değiştir dene ve hdd nin elektirk aldığını ctrl et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ide prtlarını deeıstır

port arızalı olabılır aldatır senı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.