Şimdi Ara

Bilgisayarımda CD Yazdıramıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Epey Zamandır vardı bu sorun bilgisayarımda.windowsun kendine ait olan cd yazdırma sihirbazı bende çalışmıyor.Sorun Donanımdamı Merak Ettim Donanımı İnceledim,Sorguladım donanımda değil sorun.dvd rw sağ tıklayıp secenekler bölümünde kaydetmeyi etkinleştir butonu tamam.hatta düşük hıza getirdim gine olmuyor.bir ayarı varmış bilgisayarım-yönet-kullanıcı yapılandırmasından ama bulamadım bir türlü sadece nerodan yazdırabiliyorum
    WİNDOWS XP PROFESSİONAL SERVİCE PACK 3
    1,5 GB RAM 512 MB EKRAN KARTI 255 GB HARDDISK

Bilgisayarımda CD Yazdıramıyorum!!!

• Nero gibi yazılımları kullansan daha iyi değilmi? Hem windows unkinden daha iyi çalışıyorlar.
  • Arkadaşım sen bununla ancak normal cd yazdırabilirsin tek ya da çift katmanlı bir dvd yazdırmak istiyorsan imgburn, nero (tavsiye etmem artık), ashampoo gibi yazılımları kullanmak zorundasın.
  • Yok Dediğiniz Gibi Bende Nero Kullanıyorum.Ayrıca DVD ile Pek İşim Olmuyor.Farkındayım Nero Çok Güzel O İşe Yarar Ama Ben İstiyorum ki Windowsun Kendi Yazdırma Sihirbazıda Çalışsın.Bir Çözümü Yoksa Dursun.
  • arkadaşın dedigi gibi ashampoo ultraiso gibi programlar yükleyerek sorununun kalkar
  • Zamanında Yüklemiştim Ashompoyu Ama Pek Yararını Görmedim.Gine Yüklüyorum.Deneyeceğim Sağolun Arkadaşlar.
  • Slm Arkadaşlar Ben Bi Tane Boş CD Aldım İçine Hiç Birşey Yazdıramadın İnternetten Araştırdım Ama Bi Sonuç Alamadım Kayıt Defteri Falan Ayarları nı Yaptım Ama Halen Aynı Sorun Cd dedir Diye Düşündüm Başka Bi marka Boş Cd Aldım Aynı Sorun ondada Oldu Dvd Rom u Değiştirdim Yerine Cd Rom Taktım Aynı Bi çözümü Varsa Lütfen Yazsın ÇILDIRACAMMMM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvd Writer CD okuyor DVD okumuyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.