Şimdi Ara

Bilgisayarımda Ekran Kartının Bir Anda Yok Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GE620dx 651xtr modelini kullanıyorum. Bu modelde Nvidia GT 555M 2gb 128 bitlik ekran kartı bulunmaktadır. Sdece Ekran kartını yazmamın nedeni kayıp olması yani durumu şöyle anlatım. sabah işe geldim pc mi açtım 2-3 el world fo tanks oynadım. daha sonra işim cıktı gittim işimi yaptım geri geldim tekrar oynim dedim aynı oyunu ekranda kasmalar vs basladı. Laptopa reset attım bastan acıldı. sıkıntı yok 2-3 el daha oyun oynadım. pc'yi açık bıraktım ve işe geri döndüm mesai çıkışı tekrar basına geçince kıllandım ne kadar düşürtebiliyorsam düşürttüm oyun grafiklerini bana mısın demedi. daha sonra aklıma geldi aygıt yöneticisinden baktım harici olan ekran kartım yok sadece intel'in olanı var. nvidia ayaları vardı pc de ona tıkladım açmadı hata verdi. az önce pc yi kapattım. tam olarak kapandı. açma tuşuna bastım ve ışıklar geldi. gelir gelmez (hani şu kapatma tuşuna basarsınız 10 sn lak diye kapanırda hardisskten bir ses gelir ''çık''diye aynı o ses geldi) belirrtiğim ses geldi. ışıklar gitti 3 sn sonra kendilğinden geri geldi ışıklar ve pc normal şekilde açıldı. şuan aygıt yönetiisine bakıyorum ve ekran kartı vs var sıkıntı yok gözüküyor ama bu neden olmuş olabilir. daha büyük sıkıntılara yol açmaması için önceden alabileceğim bir şey var mı. yardımlarınız için çok teşekkürler...

• Güncel...
  • Güncel....
  • Ekran kartı driverını silip tekrar kurunca düzelir kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.