Şimdi Ara

bilgisayarımda hem hoparlürden ses çıkmasını hemde kulaklıktan ses çıkmasını nasıl yapanbilriiz deta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda hem hoparlürden ses çıkmasını hemde kulaklıktan ses çıkmasını nasıl yapanbilriiz detaylı analartırsanız sevinirim

• en kolayı çoklayıcı bir stereo jack al ses çıkışına hem hoparlörünü hemde kulaklıgını aynı yere tak...
  • neden alayım benim pcde yokmiki ben almadan halletmek istiorum resimle gösterebilirmisiniz
  • o bahsettiği jack bitarafı bilgisayarına taktığın gibi sivri bi jack(erkek diye tabir ediliyor) bi tarafıda bilgisayarın gibi içine alıyor(dişi diye tabir edilir) ama güzel tarafı erkek 1 dişi 2 tane bu da hem hopörlörün erkeiğine hemde kulaklığın erkeğine yeter küçük bişi 500 bin lira tüm elektronikçilerde(sexshoplardan temin edilebilir) var :)
  • ama benimki hoparlör USB baglantılı
  • fiyatı 1 ytl olan bir parça hakkında konuşuyoruz.. kusura bakma bunun için sana resim çizecek kimse bulamazsın çünki oyle bişey yok
  • şimdi ancak anlatabildin sorunun hapörlör usb bağlı desene bizi burda maymuna çeviriyorsun B_S__G sana belediye baksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EVT USB baglantılı hoparlörüm ama ben hoparlörün usb fişini çektikten sonra devreye kulakklık giriyor ikisinin birlikte çalışmasını istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.