Şimdi Ara

Bilgisayarımda karşılaştığım bi sorun lütfen bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bi sorunum var csgo oynuyorum mesela 10-15 dk sonra oyun donuyor 5-6 sn sonra monitor siyah oluyor ancak ctrl alt deleteyle kurtarabiliyorum o zamanda oyun yanıt vermiyor bastan girmem gerekiyor oyuna nedir bunun sebebi kasamı temizledim ramlerle falanda oynadım yeni monitor alınca başaldı bu olay eskiden olmazdı hiç böyle şeyler

Monitöre eskiden beyazla bağlardım yeni monitorde yok beyazın yeri maviyle bağlıyoum alakası olabilirmi ?
     Bilgisayarımda karşılaştığım bi sorun lütfen bi bakın Bilgisayarımda karşılaştığım bi sorun lütfen bi bakın

• valarmorghulis54 kullanıcısına yanıt
    Forumda 500 tane başlık varsa yarısı cs go ne problemli bir oyun muş
    Forumda biraz arama yapın ondan sonra yeni başlık açın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım oyunla bi alakası yok örnek olarak verdim her oyunda oluyor h1z1 dede oluyor en sık oynadığım oyun olduğu için onu örnek verdim !
  • Bağlantı ile ilgili problem olduğunu sanmıyorum öyle olsa oyun neden yanıt vermeyi kessin.

Belki HDD ile ilgili bir sorun olabilir. Oyun dosyalarını okuyamıyor ise yapabilir. Eğer her oyunda yapıyor ise ben sorun hdd de diye düşünüyorum. Ama sadece o oyun ise oyunu silip baştan kurmayı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devam ediyorum sorunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.