Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki Büyük Sorun[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan bilgisayarımda büyük bir sorun var. masaüstündeki hiçbir dosya açılmıyor. tüm uygulamalar devre dışı tıklıyorum önceki sürüm yükle geliyor , yükle diyorum ancak hala hiçbir sonuç alamıyorum . dün gayet normaldi rainmeter programını yükledim kapattım. bu sabah açtığımda bu sorunla karşılaştım,

Şuan ;
    - hiçbir sistem dosyasına giremiyorum
    -denetim masası açılmıyor
    - uygulamaların hiçbiri açılmıyor

butaya sorunumla ilgili fotoğraf koymak isterdim ancak paint bile açılmıyor. acaba çözümü varmıdır arkadaşlar ? bilenler yardımcı olursa minnettar kalırım.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenburak01 -- 29 Mayıs 2012; 20:46:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenburak01

Arkadaşlar şuan bilgisayarımda büyük bir sorun var. masaüstündeki hiçbir dosya açılmıyor. tüm uygulamalar devre dışı tıklıyorum önceki sürüm yükle geliyor , yükle diyorum ancak hala hiçbir sonuç alamıyorum . dün gayet normaldi rainmeter programını yükledim kapattım. bu sabah açtığımda bu sorunla karşılaştım,

Şuan ;

butaya sorunumla ilgili fotoğraf koymak isterdim ancak paint bile açılmıyor. acaba çözümü varmıdır arkadaşlar ? bilenler yardımcı olursa minnettar kalırım.

Teşekkürler

İşletim sistemin zarar görmüş olabilir. Bilgisayarı güvenli modda araçak sistem geri yüklemeye yapın.. Çözüm olacaktır .

İyi Forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: erenburak01

Arkadaşlar şuan bilgisayarımda büyük bir sorun var. masaüstündeki hiçbir dosya açılmıyor. tüm uygulamalar devre dışı tıklıyorum önceki sürüm yükle geliyor , yükle diyorum ancak hala hiçbir sonuç alamıyorum . dün gayet normaldi rainmeter programını yükledim kapattım. bu sabah açtığımda bu sorunla karşılaştım,

Şuan ;

Teşekkürler

İşletim sistemin zarar görmüş olabilir. Bilgisayarı güvenli modda araçak sistem geri yüklemeye yapın.. Çözüm olacaktır .

İyi Forumlar..

Sistem geri yüklemeye girdiğimde "belirli bir geri yükleme noktası" yok diyor başka yolla yapılabilirmi acaba ?

• Yukarda yazdım.. Üzgünüm sistem açılmayacak şekilde çökmüş..
  • Virüs girmiş olabilir.Eğer anti-virus programı yükleyebiliyorsanız yükleyin ve güvenli kipte açıp tarama yapın.Sistem geri yükleme falanda çalışmıyorsa çökmüştür sistem.Format atmanız lazım eğer düzelmezse.
  • Anti Virus yükleyebilirsen arkadaşın dedği gibi Güvenli Modda AÇıp sistem geri Yüklemen lazım .. oLmuyorsa Güzelce bir Format atacaksıN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerdova

Anti Virus yükleyebilirsen arkadaşın dedği gibi Güvenli Modda AÇıp sistem geri Yüklemen lazım .. oLmuyorsa Güzelce bir Format atacaksıN.

• Herkese teşekkür ederim forumlardan araştırdım AVG PC Tuneup diye bir program sayesinde bu sorundan kurtuldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.