Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki Gürültü Sebebiyle Evdekiler Uyuyamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, böyle bir başlık yazmam lazımdı çünkü acil yardımınız gerek arkadaşlar.
    1 yıl önce EXA çalışanı ile birlikte topladığımız bilgisayar. Hızlı fakat ses sorunu beni bitiriyor ne yapmam gerek, fan mı almalıyım? Ve sistem özellikleri aşağıda bilgisayarı iyi kötü diye yorumlayabilirmisiniz. Teşekkürler.

Sistem şu şekilde;

Ekran kartı;
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• mutluhanbiter M kullanıcısına yanıt
    ekran kartı 5800 series yazıyor ama tam modeli belli değil .
    bir şey denemek için arkadaşın 5830 ekran kartını takmıştık benim bilgisayara ben benim pc çok ses çıkarıyor sanıyodum , fan hızını %100 yapınca matkap gibi ses geliyordu karttan , 5800 serisinin geneli böyle olabilir ama bilmiyorum.
    eğer ekran kartından kaynaklanıyorsa yapabileceğin birşey yok , ama oyun oynamıyorsan ekran kartının fan hızını düşürüp sesi minimum düzeye indirebilirsin
  • Öncelişkle sesin kaynağını bulun. PC kapağını açıp gözlemleyin hangi fan o sesi çıkartan. İşlemci fanı olması büyük ihtimal ama yine de bir bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 10 Ocak 2014; 11:42:13 >
  • ben pc yi ilk çalıştırdığımda sesten dolayı direk pc yi dışarı fırlatacaktımki biostan ayarları gördüm rahatladım
    biosta fan hızları son seviyedeydi bende yarı yarıya indirdim, işlemci fanınıda sıcağa göre yükselip azalıyor onuda ayarladıktan sonra rahatladım
  • kesin çözüm degil tabi bu kasanın içini komple temizleyip stock fan yerine biraz daha iyi bir işlemci fanı alabilirsin ön ve arkaya fan şart !
  • Arkadaşlar sorun işlemcinin fanında. Bağırırken elimi 1-2 saniye basılı tutuyorum ses kesiliyor.
    Ne yapmam gerek? Yorum yapan herkese teşekkürler.
  • mutluhanbiter M kullanıcısına yanıt
    Fanda ritim bozuklugu varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda arkadaşım aşırı horluyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.