Şimdi Ara

Bilgisayarımdan ses gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yarım saate önce Call of duty 4 online oynarken map bitti yeni map'e geçtik. Ben oyuna bağlandığımda ses yoktu. Sonra baktım ses yok oyunu kapattım. Bir müzik açtım bilgisayardan ses falan gelmiyor. Bilgisyarım masaüstü ve kulaklık takarak kullanıyorum. Ne yapıp ettiysem ses gelmiyor. Başka kulaklık denedim gelmiyor. Sürücü güncelliyim dedim yine gelmedi. Kafayı yicem gece gece. Her türlü yardım beklenir...

Hoparlör özelliklerinden Sına'ya basınca ses veriyor. Mikrofonu aktifleştirince mikrofon sesini veriyor ama onların dışında başka hiçbir ses vermiyor. Windows'un kendi seslerini bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkes -- 21 Eylül 2016; 5:09:13 >

• temiz bir format at uğraşma :)
  • ses driverini kaldır de sonra reset çek bidaha kur.
  • Öncelikle ses kablosu, pc bağlantısı vb kontrol edin, çıkış aygıtının (hoparlör veya kulaklık) takılı ve açık olduğundan emin olun. Ayrıca çıkış aygıtının sesinin kapatılmadığından ve çıkış aygıtının hoparlörlerindeki ses düzeyinin ve programdaki ses düzeyi denetiminin sesi duyabileceğiniz kadar yüksek bir düzeye ayarlandığından da emin olun sorun devam ediyor ise aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz..
    ''Öncelikle ses sorun gidericisini kullanabilirsiniz'' sorun devam ediyor ise !!

1- Başlat menüsünden "Denetim Masası" seçeneğine tıklayın.
    2- Bu pencereden "Ses, Konuşma ve Müzik Aygıtları" satırını seçin.
    3- Ardından "Sistem Ses Ayarını Yapın" seçeneğine tıklayın. Yeni bir pencere açılacaktır. (Ses Düzeni)

Açılan yeni pencerede göreceğiniz "Ses Efekti" sekmesinde, Windows'un kullandığı ses efektlerini düzenlemek için gerekli her türlü seçeneğe yer verilmiştir. "Ses Düzeni" menüsünden sessizi seçerseniz, Windows ses efekti kullanmadan, yani tamamen sessiz bir biçimde çalışır. Aynı menü içerisinde, "Windows Varsayılan" seçeneği de yer alır. Bu seçenek, Windows'un önceden belirlenmiş standart ses efektlerini kullanması anlamını taşır. Yani işletim sisteminizi ilk kez kullanmaya başladığınızda duyduğunuz sesler, tekrar devreye girecektir. bu işlemden sonra sorun çözülmez ise ses driverini kaldırarak reset atmanız ve daha sonra anakart modelinden yeni sürücüyü indirip tekrar kurmanız gereklidir.. Sürücüde sorun yaşıyor iseniz bize modelini belirtirseniz size yardımcı oluruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: VBlg

Öncelikle ses kablosu, pc bağlantısı vb kontrol edin, çıkış aygıtının (hoparlör veya kulaklık) takılı ve açık olduğundan emin olun. Ayrıca çıkış aygıtının sesinin kapatılmadığından ve çıkış aygıtının hoparlörlerindeki ses düzeyinin ve programdaki ses düzeyi denetiminin sesi duyabileceğiniz kadar yüksek bir düzeye ayarlandığından da emin olun sorun devam ediyor ise aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz..
    ''Öncelikle ses sorun gidericisini kullanabilirsiniz'' sorun devam ediyor ise !!

1- Başlat menüsünden "Denetim Masası" seçeneğine tıklayın.
    2- Bu pencereden "Ses, Konuşma ve Müzik Aygıtları" satırını seçin.
    3- Ardından "Sistem Ses Ayarını Yapın" seçeneğine tıklayın. Yeni bir pencere açılacaktır. (Ses Düzeni)

Açılan yeni pencerede göreceğiniz "Ses Efekti" sekmesinde, Windows'un kullandığı ses efektlerini düzenlemek için gerekli her türlü seçeneğe yer verilmiştir. "Ses Düzeni" menüsünden sessizi seçerseniz, Windows ses efekti kullanmadan, yani tamamen sessiz bir biçimde çalışır. Aynı menü içerisinde, "Windows Varsayılan" seçeneği de yer alır. Bu seçenek, Windows'un önceden belirlenmiş standart ses efektlerini kullanması anlamını taşır. Yani işletim sisteminizi ilk kez kullanmaya başladığınızda duyduğunuz sesler, tekrar devreye girecektir. bu işlemden sonra sorun çözülmez ise ses driverini kaldırarak reset atmanız ve daha sonra anakart modelinden yeni sürücüyü indirip tekrar kurmanız gereklidir.. Sürücüde sorun yaşıyor iseniz bize modelini belirtirseniz size yardımcı oluruz..

Hocam bir haftadır bende aynı sorunu yaşıyorum win 7 toshiba laptop. Bir anda ses gitti. Müsait olduğunuzda bakma şansınız var mı acaba?

• İlk konuyu açan arkadaş zaten windows sınama sesini duyabildiğni belirtmiş, bu durumda ses denetim seçeneklerine bakıp burada ses sürücüsünün driverinı görmesi lazım. Yazılımsal bir sorun oluşmuş, driverlar zarar görmüş olabilir. Uygun zamanda TW veya AnyDesk ile yardımcı olabilirim.
  • Biraz hortlatma olucak gibi ama. Denetim masasında birkaç şeyi kurcalıyarak düzeltmiştim sorunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.