Bildirim
Bilgisayarımdan yanık kokusu geliyor :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
Kokunun geldiği yeri kendin tam olarak tayin edemiyormusun?
Kokunun bahsettiğin gibi, power supply den gelme olasılığı fazla.. Fakat emin olmak için, kontrol etmen lazım. Üstelik sorunun kaynağını bulanana kadar da o sistemi çalıştırmazsan daha sağlıklı olur. -
powerın fanlarını kokla içten içe yanmaya başlamış olabilir. -
arkadaşlar %100 powerden geliyor koku teyit ettim. Bana tavsiye edebileceğiniz düşük fiyatlı power varmidir peki ? -
İlla düşük fiyatlı power supply alacağım dersen, herhangi bir bilgisayarcıdan 35-40 Türk Lirasına alabilirsin..
Fakat, bana soracak olursan teneke power supply alacağına adam akıllı verimliliği yüksek bir power supply alman daha sağlıklı.. En azından sistemini bu şekilde riske atmamış olursun. -
100tl kadar cikabilirim 1 kere alacağim nasil olsa, marka ve model belirtirseniz tavsiye olarak sevinirim -
Sistem bileşenlerin nedir ve yanan power supply nedir?
Bunu! düşünebilirsin. Şayet gereken gücü karşılıyorsa sistemin. -
400W Matex marka yanan -
Bir önceki linkte verdiğimi alabilirsin. -
Yardımların için eyw usta linki yeni gördüm. -
Önemli değil, sorunsuz kullanımlar. -
power fanını temizleyip yağlayabilirseniz...
tekrar dönmeye başlarsa...
koku kesilebilir... -
quote:
Orijinalden alıntı: vtnsvr
power fanını temizleyip yağlayabilirseniz...
tekrar dönmeye başlarsa...
koku kesilebilir...
Yağlama malesef kısa süreli çözüm oluyor. Yağlanan fanlar daha hızlı toz topluyor ve bir süre sonra bozuluyor. -
fişi aç kasanın içini aç itinayla temizle temizledikten sonra kurula. -
Xilence 600W power supply aldım fiyatı 150 TL falandı Vatan Computer sitesinden alabilirsin gayet sessiz,kaliteli ve memnunum -
fanın kanatlarını temizleyeceksiniz...
fanın milini yağlayacaksınız...
-
Eyw saolun -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanefc
Bilgisayarım normal masaüstü fakat bilgisayarımdan son zamanlarda kendiliğinden kapaniyor ve kasa icinden yanık kokusu geliyor 5-6 dk sonra aciliyor hemen acilmiyor problem powerde gözüküyor ama daha iyi bilen vardir heralda.
hemen poweri değiş yoksa borda elvada diceksin:= -
" Ticari kenara çek "
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X