Arkadaşlar son 3 gündür yaşadığım bir problem var. Geliyorum power düğmesine basıyorum ve tık yok elektrik gelmiyor kasaya. power kablosunu çıkartıp bekliyorum biraz takıyorum ve açılıyor.
Bu arada PS'em 9 aylık 750Wat High Power kasama fazla fazla yetiyor. Bu sorunu yaşamaya başladığımda ne bilgisayarımın yeri değişti ne donanım eklendi ne yeni program yüklendi hiçbirşey yapılmadı. Birden bire olmaya başladı neden acaba?
probleminiz statik elektrik birikmesinden olabilir. priziniz topraklı olmasına dikkat edin. eğer priz topraklıysa çalıştığına emin olun, bazen tesisatı bağlayan elektrikçiler işi sallayabiliyor malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: ecrasniann
probleminiz statik elektrik birikmesinden olabilir. priziniz topraklı olmasına dikkat edin. eğer priz topraklıysa çalıştığına emin olun, bazen tesisatı bağlayan elektrikçiler işi sallayabiliyor malesef.
walla olabilir. Priz topraklı ve akım korumalı çoğaltıcı kullanıyorum bu eve taşınalı 2 ay oldu daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştı
quote:
Orijinalden alıntı: MSCRoMuLuS
quote:
Orijinalden alıntı: ecrasniann
walla olabilir. Priz topraklı ve akım korumalı çoğaltıcı kullanıyorum bu eve taşınalı 2 ay oldu daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştı
bi elektrikçiyle görüşüp tesisatın topraklamasının sağlam olup olmadığını kontrol ettirin. Çok önemli bir durum bu. Buzdolabı vs beyaz eşyalar yanabilir veya size elektrik çarptırabilir.
Aman ihmal etmeyin. Yazık olmasın 750W lık pc ye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme