Şimdi Ara

bilgisayarımı geri alamıyorum imdatttt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımın ne masa üstünü degiştirebiliyorum nede gerş alabiliyorum ne yapmam lazımmm

• çöpe at.
  • Kasayı yan yatır ss koy düzelcek .
  • Yokaru,
  •  bilgisayarımı geri alamıyorum imdatttt

YADA

ODA OLMAZSA

• bobiler.org'tan aldığınız resimleri kesip yapanın ismini ve site kaynağını niye saklıyorsunuz? İnsan bazen üşenir ya da kaynağını bilmez kaynak yayınlamaz, ama bunlara zaten entegredir bu bilgiler, ve siz özellikle kesip çıkarmışsınız. Ruh hastalığı mı var sizde? bobiler.org'u sevmiyorsanız o zaman biraz mert olun ve böyle adilik yapacağınıza o siteden hiçbir materyal kullanmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

bobiler.org'tan aldığınız resimleri kesip yapanın ismini ve site kaynağını niye saklıyorsunuz? İnsan bazen üşenir ya da kaynağını bilmez kaynak yayınlamaz, ama bunlara zaten entegredir bu bilgiler, ve siz özellikle kesip çıkarmışsınız. Ruh hastalığı mı var sizde? bobiler.org'u sevmiyorsanız o zaman biraz mert olun ve böyle adilik yapacağınıza o siteden hiçbir materyal kullanmayın.

bu resimleri bi haber sitesi yayınlamıştı isimleri kaldırıp arkadaşlarda ordan alıp direk buraya koymuşlar sanırım olay bu yoksa herkes biliyor bobiler olduğunu sinire gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

bobiler.org'tan aldığınız resimleri kesip yapanın ismini ve site kaynağını niye saklıyorsunuz? İnsan bazen üşenir ya da kaynağını bilmez kaynak yayınlamaz, ama bunlara zaten entegredir bu bilgiler, ve siz özellikle kesip çıkarmışsınız. Ruh hastalığı mı var sizde? bobiler.org'u sevmiyorsanız o zaman biraz mert olun ve böyle adilik yapacağınıza o siteden hiçbir materyal kullanmayın.

bu resimleri bi haber sitesi yayınlamıştı isimleri kaldırıp arkadaşlarda ordan alıp direk buraya koymuşlar sanırım olay bu yoksa herkes biliyor bobiler olduğunu sinire gerek yok.

Sinirlenmiyorum da, tepki göstermemek elde değil. Ayıbın bu kadarı.. Alıntılayan arkadaşlar kusura bakmasın bilemezdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.