Öncelikle Tüm Donanım Haber Üstad ve Üyelerine İyi günler dilerim.
Arkadaşlar Normalde Benim PC 320 Gb HDD İntel Cou2 Du E5200 İşlemci 1 GB Ön Bellek 512 MB Nvdia Ekran Kartı XP İşletim Sistemi Kullanıyorum. Ama Hantal Çalışıyor. Her virüs girdiğinde format atarım. baktım formatla olacak iş değil dedim siz değerli üstadlardan fikir edineyim. bu pc yi format atmadan nasıl hızlandırabilirim. format attıktan sonra internet sayfaları bile hızlı açılıyor. ama şuan sayfalar hantal açılıyor. forumda yeniyim. belki konuyu yanlış yere açmış olabilirim. yönetimdeki arkadaşlardan şimdiden özür diliyorum. virüs programı da yüklü hemde lisanslı Nod32 Kullanıyorum yinede fayda etmiyor. Disk Birleştirmesi yapıyorum. yine aynı format attıktan 2 ay sonra pc resmen ölü konumuna geçiyor. bizim arkadaş'ta celeron serisi bir laptop pc var benimkinden hızlı çalışıyor. celeron serisi pc'nin açılışı bile benimkinden hızlı nerden anladın diyeceksin aynı programı mesela Photo shop'u aynı anda açıyoruz. onun ki benimkinden çok daha hızlı açıyor, başka bir program deniyoruz aynı şekil ne yapmam lazım üstadlar lütfen yardım edin format atmaktan bıktım vallaha
Tekrar yönetimdeki arkadaşlardan özür diliyorum.
Arkadaşım bu konuda çok fazla bilgim yok ama işlemcine güveniyorsan overclock dene.. 1 gb'de ram tak. Driverlerin uyumlu mu ona bir bak.. Aklıma başka birşey gelmiyor.
O/c en son tercihin olsun.Tune Up Utilities diye bir program var bu programı kullanarak bilgisayarın hızını 2 kat arttırabilirsin.
Forumda arama yaparsan kullanımı hakkında bilgiye ulaşabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme