bilgisayarımı Başlat/Bilgisayarı Kapat menüsünden kapatmaya çalışıyorum. Fakat ekran görüntüsü olmamasına rağmen makina çalışmaya devam ediyor. Reset yaparak bilgisayarı yeniden açıyorum ve tekrar kapatmak istediğimde Başlat/Bilgisayarı Kapat menüsünü açtığımda "Yeniden Başlat" seçeneği çıkıyor. ne yapmalıyım... NOT: Windows ME kullanıyorum.
Daha önce bu problem varmıydı ne zaman başladı, aldığından beri böylemi? Mainboard problemi olabilir ACPI seçeneklerini kontrol et, mainboard ve windows/control panel/power options da acpı seçilimi bak... Gerçi aynı problem değil ama bazen yardımcı olabilir... Mainboard driverları tam yüklü mü sorunlu driverların varmı?
seninde dert ettigin seye bak. milletin bilgisayarı bozulur. acılana kadar dünyanin parasini oderler tamirine. ne guzle işte hiç kapanmaması açılmamasından daha iyi degilmi. unutma her zaman işin iyi tarafından bakacaksın...[bgdnc2]
bazı nforce2 boardlar win98 ve winme'de kapanmama sorunu yaşıyor. bende de olmuştu winxp kullanırsan sorunun ortadan kalkar (tabii nforce2 board kullanıyorsan)