Şimdi Ara

Bilgisayarımı Nasıl Sessiz Yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar Herkese Merhaba Bilgisayar Kasamı Nasıl Sessiz Yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojı Düşkünü

Arkdaşlar Herkese Merhaba Bilgisayar Kasamı Nasıl Sessiz Yapabilirim?

Arkadaş bana bişey bırakmamış hocam

yan kapağı kestirip büyük slent fan takabilirsin mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: BadNinja

1-) Fanların Sayısını Azaltarak
    yada
    2-) Super sılent Teknojisi Olan Fanlar ile Eskilerini Değiştirmek..

1-) Çözüm Ekonomiktir.. Fakat Pc Fazla Isınabilir.
    2-)Çözüm tüm Problemini Çözecek ama Bi 30 Tl Cepten Gidecek...

Super Silent teknolojisi dediğiniz nedir çok merak ediyorum. Bilmiyorsunuz bari fikir sahibi olmayın hangi fanda var öyle bir teknoloji? Ne ile sağlanır ne işe yarar? Bilmediğimden soruyorum ilk kez duyuyorum fanlarda öyle bir teknoloji olduğunu.

Ps. Kasamda 11 tane fan çalışıyor HDD sesinden başka bir şey duyulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kol3bacak -- 11 Mart 2013; 9:49:26 >
  • Fanların Sayısını Azaltarak Demişin Ekran Kartı, işlemci, power supply Hariç Herhalde Tavsiyeleriniz İçin Saolun
    erencoe hocam seni dediğin Gibi Yan Kapağı Kestricem Sesin Dışında Işınıyoda 120 mm Lik Bi fan Düşünüyorum Direk Ana Karta
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadNinja
    Eski Pc fanlarında Sılent Fanları Yoktur.. Bknz. SS

Eski Pc Fanı

Bilgisayarımı Nasıl Sessiz Yapabilirim

Silent Teknolu FAN...

/>

Örnek Sessiz Fan Fiyatı...

Gösterdiğiniz fanların ikisi de HDB motor kullanır yani teorik olarak aynı mekanizmaya sahipler. Kanat yapıları farkları saf dışı bırakılırsa AYNI devirde AYNI sesi çıkartacaklardır. Silent sadece ismi TC ise Temperature Control yani PWM devresinin bulunduğu anlamına geliyor. Eski pc fanı dediğinizi işlemci soğutucularında tercih eden birçok insan var bu arada.

Ultra sessiz dediğiniz fan da 1200 devirde 39 CFM gibi komik bir rakam üflüyor yani öyle bir fan takmak yerine. Swivel bearing dediğiniz şey de ikinci toz almadan sonra elinizin baskısıyla merkezden kayarak çılgınlar gibi titreşim ve ses yaratacaktır.

Siz adına kanıp ultra sessiz dedikleri fanlardan almaya devam edin. Bari insanlara aldırmayın. 57-58 CFM hava üfleyen fana sesli diyip de gidip 39CFM üfleyen fanı methetmeyin. Yazıktır.

• Bu Fandan Dha Önce Görmüştüm Ben Şu anda Kasamda +Xılence Marka 80CM lik Fan Kullanıyorum Gayet sessiz 2 adet bana 70 mm sesiz fan lazım +xılence ondan 70 mm lik yok nerde bulabilirim karaköyde varmıdır benim 70 mm likte fanda iyidi ama alalı 5 sene oldu artık ömrü doldu bu arada (bu dediğim 70mm lik fan İşlemci Fanı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.