Şimdi Ara

Bilgisayarımın ne sorunu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar 2010'un yaz aylarında alındı.Yani daha 3. senesini doldurmadı.
    Özellikleri:
    4 GB Ram
    İntel Core i-5 @2.27GHz
    2 GB Nvidia GT330M ekran kartı
    Direct x 11 destekliyor
    Windows 7 32 Bit
    Modeli:Samsung R580
    Tamam çok harika olmadığını biliyorum fakat gösterdiği sorunların hiç bir anlamı yok.Basitten zora doğru gidelim.
    1-)4 Usb girişinin 3'ü kafayı yedi.Satadan bağlıyorum ne bağlayacaksam.Tamam anlaşılır bir durum 3. senesine girecek girişler sorun verebilir onu anladım.
    2-)Bilgisayar aşırı ısınıyor.(Termal macun 3 ay önce yenilendi)
    Şimdi tuhaflıklar başlıyor.
    3-)Facebook'a girince bilgisayar donuyor(ekran açık)10 saniye sonra falan işlem yapabiliyorsun.Ve donma sırasında yaptığın işlemler donma geçtikten sonra gerçekleşiyor.Eskiden aynı sorun Oyungezerde oluyordu sanırım Oyungezer Facebook'a devretmiş bu işi :)
    4-)PC %80'e kadar şarj oluyor.ASIL TUHAFLIK::Şarjı fişten çektiğimde PCnin tam tamına 1.30 dakika sonra şarjı bitiyor :D
    5-)Bazen ekranı hafifçe oynatınca ekran birden kapkara oluyor reset atmadıkça geri gelmiyor.
    6-)Bu 1-2 haftadı olmuyor:Dizimagten dizi izliyorum dizi bir yerde takılıyor,10 saniye sonra pc kapanıyor.Bu sorunları nasıl çözebilirim??

• 1-Kardeşim büyütülecek birşey değil.
    2-Buda genellikle olur.
    3-Benim bilgisayarımda da öyle ama geçici herhalde sanırım yoğunluktan olabilir.
    4-Yine benimki de öyle şarj etme bataryası sorunudur o.
    5-Bilmiyorum.
    6-En kısa sürede bilgisayarcıya başvur.

İşine yararsa ne mutlu bana.:)
  • 1- girişler bozulmuştur olabilir.
    2- Macun doğru sürülmemiş olabilir. Öyle olmasa bile fan pislenmiş olabilir. Fan'ı bir temizlemende fayda var. Ayrıca Laptop soğutucu al.
    3- Tüm tarayıcılarda aynı mı. Öyleyse bi genel temizlik yap. Cache'lerde dahil. Ayrıca Tweaknow Reg Cleaner ile bi tam temizlik yap.
    4- Batarya sorunu. Yeni batarya al.
    5- Girişleri falan bi kontrol et açıp.
    6- Yine işlemcinin çok ısınması ile alakalı bir problem olması gerek.

bende böyle diyeyim kısaca.
    Yapacağın şeyler yeni batarya almak, soğutucu almak, fanı temizlemek. Tweaknow ile tam bir temizlik yapmak. Kayıt defteri, Cacheler falan her şey dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinra- -- 22 Nisan 2013; 20:34:35 >
  • Sorun diye yazdıklarının çoğu zamanla her pc nin verdiği kullanıma başlı hatalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.